eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar | Define işaretleri ve anlamları

eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

ibrahim181

Kullanıcı
arkadaşlar at eyeri dediğim taş ve karşısındaki dikili taş ayrıca eyerin arka kısmındada yerde düz üçgen taş onun hemen yanında üzeinde yuvarlakca bir kabartma gibi duran ve yere doğru inen v harfine benzer işaret var. fotoğraf acemice çekilmiş bayramdan sonra nasip olursa kendim gidecem ama öncelikle siz değrli dostlardan yurumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekürler.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

bunu eyer kabul etmem için sol tarafında üzengisi olacak, sağ tarafı bayır aşağı olacak alt tarafından veya üst tarafından bir patika yol doğuya doğru gidecek ve bu eyere bindiğin zaman yönün doğuda olacak, eyerin doğuya giden patikası ilerde çatal yapacak aşağıya inen deredeki değirmene yukarıya çıkan yol ise ev yerine gidecek, bunları teyit edersen arada ve yakınında başka işaretler soracağım, hoşça kal

xvisitor

Kullanıcı

üzerine otur bak karşında neler görüyorsun. araştır fotola.

ibrahim181

Kullanıcı

değirmenci arkadaşım dediğin gibi sağ tarafı bayır aşağı eyer doğuya doğru bakıyor. patika yol var ama değirmen e hiç rastlamadım birde üzengi yerini hiç fark etmedim.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

bu eyerin 13 adım solunda kayada bir halka bulacaksın, 100 ila 150 adım doğusunda patikanın viraj yaptığı yerde bir çıkma su bulacaksın bu çıkma su yolun altına düşer tam diğer tarafta yani yolun üstünde bir yapı göreveksin ben ne olduğunu çok iyi biliyorum bakalım sen ne göreceksin, bu bulacağın su ile yapıdan sonra yol çatal yapar aşağıya dereye giden değirmen yoludur paralı değirmendir, yukarıya ev yerine giden ise fırınyerine gider, suyun karşısında yapı derken ev veya bina demek istemedim elle işçilik görmüş bir yer suya yedi adım mesafede yolun üstü bakayım gözlerin ne kadar keskin, bu bulacağın işaretleri kaba noktalar her birinin ayrıntısı farklı, saygılar

ibrahim181

Kullanıcı

allah izin verirse bayramdan sonra ordayım yanlız dediğin yerde cıkma su sadece bahar mevsiminde akıyor havalar ısınınca kuruyor. dediğin yerleri iyi bir gözlem yapacağım saygılar.

Kervan07

Vip Üye

selamlar hayirli sahurlar değirmenci ustam.. size bir sorum olacak; bu eyerin baktigi yerde inceleme yapilmasi gerekmezmi? genelde hep karsisinda kayani icinde veya altinda gibi yorumlar okuruz..acaba diyorumki, bu eyer doğuya baktigi icinmi yukaridaki yaziniz gecerlidir?
arkadaş bulmasi gerekeni değirmendemi aramali?
cevaplarsaniz cok memnun olurum

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

eyerler ve yürüyen yılanlar, tavuk civcivler vs işretler fix doğuya hareket halindedirler, at eyerinin iki çeşidi var, birde eşşeğin palanı olur daha değişik şifreleme tenikleri içerir.çerkez eyeri en zengin donatılıdır. hoşçakalın

Kervan07

Vip Üye

cevap icin çok teşekkürler ustam. bunlar çok değerli bilgiler..ben yarin bir eyer ziyaretine gidecegim insallah. daha önce gitmiştim ama yeterli resim cekmemistim. yukardaki arkadasin bahsettigi eyerin pozisyonu ile asagi yukari ayni pozisyonda..
resimleri ceker ilk firsatta eklerim foruma.ama eyerin olduğu yerde bakmam gereken başka yerler varsa bilmek isterim elbet.
hayirli sahurlar ustam

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

patikayı takip et dere tarafına sapar git bak değirmen yerini gör değirmen yerinde olmayabilir ama kayadan kesme penti vardır özelliklerini gözden geçir, at eyerine soldan binilir o yüzden sol tarafında üzengisi olacak, sol tarafta bağlama kancasını bul diğer ayrıntıları yazmıştım zaten, o bingöllü hacıya zehir zıkkım olsun inşallah gebermiştir eyerin 350 kilo parasını 8 sene önce verdim bir çift ayakkabı göndermedi ona yanmıyomda diğer para yerleride orda öyle kaldı, içimde uhdesi var ona ahım dinmez, güzelliğe güzellikle karşılık vereceksin. hoşçakal

Üst Alt