eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

Brncetinbrn

Kullanıcı
Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

Eyerle ilgili Bilgin'den faydalanmak isterim değirmenci ayakkabıda alırım söz:p

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

eyer işaretin varmı ki ayakkabı teklif ediyorsun, geçen hafta kırılmış bir eyeri ziyaret ettim, bu gördüğüm eyerin seyisinin kapalıda mahsenide şifrelenmişti, iki yerden kolay paraları bilen biri tarafından alınmıştı. büyük olanlar uykuda uyandırılmayı bekliyordu, malum bağ bahçe insan kaynıyor ekim kasım uyar dediler.

Kervan07

Vip Üye

değirmenci ustam bu eyer veya binek taşlarının paraları dediğiniz gibi mahsenmi olur artı bir kaç yerinde de parası olurmu? bende 2 adet binek taşı var halen bakirler..

kolay yerinde parasını nasıl bulurum? benim binek taşları V işareti ile şifrelenmiş.

konu açacam ama fırsat bulamıyorum..

bu arada; ben sana ayakkabı mağazası açarım:)

Son düzenleme:

Brncetinbrn

Kullanıcı

Valla ustam tesadüf bu ya benimkide kırıktı parçalarını gördüm at eyeri muazzam güzeldi büyük parçalarıda vardı kıran Abi'm her şeyi tamdı sadece sağ üzengisi kırıktı dedi bu yer Erzincan'da bizim oralarda pur taşı derler beyaz kayalar var su bunları zamanla eritir.bu eyeri yaklaşık 1 1,5 ton kahverengi bir kayaya yapılmış.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

sağ tarafında üzengisi vardı diyosan o çerkez eyeridir 4x4 şifrelidir.

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

kervan07 eyerlerin resimlerini çek bana gönder, çevre fotoğraflarını istemiyorum nerde neyin olacağına ben seni yönlendiririm, eyerlerin hangi döneme ait olduğu çevresindeki ören kalıntılarından belli olur, eyerlerin bakir ise sadece kaşlarını okşaya bilirsin, öncesinde dedektörle teyit et içlerinde tek para saklıdır ve para için şifrelenmiş eyer olduğunun işaretidir. saygılar

Brncetinbrn

Kullanıcı

Yıkıntı bir tane onun taşlarınızda çeşmede kullanmışlar resmi yükleyemedim eyerden yaklaşık yüz elli metre geride taşın üstünde takunya var bir diğer taşta çam ağacı kökünde zarf var

Brncetinbrn

Kullanıcı

Değirmenci ustam sağ üzengisi kırıkmış

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

üzengisi pek önemli değil yönü doğuyamı bakıyordu ve patika doğuya yönelecek, çıkma su eyere yakın olacak, bunları araştır.

Brncetinbrn

Kullanıcı

Yönü Doğu batı doğrultusunda patika yaklaşık 100 metre aşağıda sağında kalıyor bir Çeşme var suyun nerden geldiğini bilmiyorum mezarlığın aşağısında eylerin 75metee gerisinde

Üst Alt