eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

o suyun üst tarafında ev yeri olacak ve daha yukarda kilise yeri olacak, patikayı takip et harman yerini patikanın kenarında bulacaksın şayet önünde bulamassan gerisinde ara 100 metreyi geçmez, senin eyerin 11 veya 13 adım solunda kayada at bağlama delikleri olacak onuda bul, senin işin hem zor hem kolay çünkü çerkez eyeri 4x4 şifrelidir dedim hiç sormadın ne demek istediğimi, ben bir tane çerkez eyeri yerini gördüm eyer rahmete gitmişti ve patika kara tepenin zirvesine yeraltı şehrine gidiyordu, yani ev yeri, kilise, kale, yeraltı şehiri diye çeşitleri şifrelenmiştir, o gördüğüm çerkez eyerinin değirmeni 6 km aşağıda kudret kalesinin eteğinde idi ve yakınında orijinal horosan dökümlü dal köprü ayaklarını uzaktan öyle seyrettim. saygılar

ahmet02

Kullanıcı
değirmenci bey tüm tarife uygun bir yer var. hediyesi için nereyi araştırmalıyım.

malatyalı44

Kullanıcı
Cevap: eyer için yorumlarınızı bekliyorum dostlar

patikayı takip et dere tarafına sapar git bak değirmen yerini gör değirmen yerinde olmayabilir ama kayadan kesme penti vardır özelliklerini gözden geçir, at eyerine soldan binilir o yüzden sol tarafında üzengisi olacak, sol tarafta bağlama kancasını bul diğer ayrıntıları yazmıştım zaten, o bingöllü hacıya zehir zıkkım olsun inşallah gebermiştir eyerin 350 kilo parasını 8 sene önce verdim bir çift ayakkabı göndermedi ona yanmıyomda diğer para yerleride orda öyle kaldı, içimde uhdesi var ona ahım dinmez, güzelliğe güzellikle karşılık vereceksin. hoşçakal
sen gene ah etmissin ben olsam enselerdim onu

Üst Alt