Doğru Söylüyorsunda Ustam Benim Burda Hiçbir İddiam Olmadı Yine Söylüyorum Bir Kere Kullanma Deneyimim Oldu Ve Sadece Bunu Bile. Ustalardan Bilgi Almak İstedim Düşünce Özlürlüğünede Saygım Var Kimseyi İncitecek Bir Yaklaşımım Varmı Yazdıklarımda Sadece Söylenenlere Açıklama Yaptım Açıklama Yapmakta Saygısızlık Olarak Algılanmıyordur Herhalde. Ben Buraya Ustalardan Bişeyler Öğrenmek İçin Üye Oldum Boş Lafa Gelmiş Olsaydım Bir Sürü Geyik Sitesi Vardı Oraya Giderdim Saygılarustam sakul kullaniminda yok onu kuracaksin yok oonunla bag kuracaksin vs vs sacmalamalarla dolu ki sizin elinizde olan komur duzgun bir bicimde duzeltilmemis denge sorunu cikarir asla unutma wtrk kardesim de bende nacizane butarz seyleri sacmalik olarak gormekteyiz altini ne cekmis ki o komur ceksin hem cekiyo diye hala iddea ediyorsaniz o halde o komuru gumus cubuklara sarda hassasiyet dahada artsin bakarsin isine yarar civi at nali vs bulursun kardes bu site acik yorum sitesi isteyen istediini soyler fikrini beyan eder sen gibiler sadece sadece fikrinin lehine konusunca guler aleyhine konusulunca zoruna gider zoruna gitmesin kardes dusunce ozgurlugune saygin olsun bilgini al isine geleni uygula gelmeyeni yok say gitsin saygilar
Sent from my iPhone using Tapatalk