gelin kayası - pagan | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

gelin kayası - pagan

Kader25

Hedef Roma
Admin
Köyden kastettiğim bulduğu paralarla kuracağı köy :)
Köyden kastettiğim bulduğu paralarla kuracağı köy :)
Abi buradaki mali taşımaya Volvo tır lazım. Kocyigit buranın zekatını bana verse 10 tane köy kurarım.

Lakin pagandaki ne.kadar mafya var, hepsini buraya bağlamışlar. Bunlar Bal Porsuğu gibidir. Bunlar Ölmeden olmaz.

Sana bir sır vereyim; buraya yakın bir yerde merkez bankaları var. @_Trakyalı_ ustam çubuğu tutsa, kaç "ton" mal var tespitini yaptığında çubukları yere çarpar. Bu cubukların kalibrasyonu bozulmuş der. 😁😁😁

_Trakyalı_

Vip Üye
Abi buradaki mali taşımaya Volvo tır lazım. Kocyigit buranın zekatını bana verse 10 tane köy kurarım.

Lakin pagandaki ne.kadar mafya var, hepsini buraya bağlamışlar. Bunlar Bal Porsuğu gibidir. Bunlar Ölmeden olmaz.

Sana bir sır vereyim; buraya yakın bir yerde merkez bankaları var. @_Trakyalı_ ustam çubuğu tutsa, kaç "ton" mal var tespitini yaptığında çubukları yere çarpar. Bu cubukların kalibrasyonu bozulmuş der. 😁😁😁
Kaç ton mal var tespitini yapamam ustam ama malın üzerinde cubuklar dışa acarken kollarıma sert vurup canımı acıtır mı onu merak ediyorum :)

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin

Evi arabayı satıp alırız 2 volvo tır :) danaya girer gibi pagana gireriz :) :):):)

kocyigit01

Usta
Super Moderatör
pagan dedik,
manyak dedik,
at dedik, deve dedik,
çubuk dedik,
sarı dedik,
bitki demezsek olmazdı.

@Roni gardaşım senin ilgi alanına giren endemik bir bitki paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 3
  • 1.png
    1.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 4

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Zirve bitkilerinden bir tür Lale. Tabiatta benim pek sık denk geldiğim bir bitki değil. Ama zirve bitkileri daima nadirlik gereği bir ipucu barındırır. Mesela ters laleler zirvede bir çok şeyi anlatır ve yönlendirir. Bu bitkide 1-2 haftalık veya en fazla 1 aylık bir ömre sahiptir. Bunu definede bir konuma alabilmek için aynı bitkiyi birkaç farklı bölgede temeline kadar incelemek analiz etmek gerekir. Toprak altında veya üstünde bize ne verir yardımcı komşu bitkiler nelerdir bilmek görmek gerek.

Üst Alt