Gıybetin Mahiyeti | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Gıybetin Mahiyeti

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
mümünler arasında,hayasızlığın yayılmasını arzu edenlere,işte onlara dünya ve ahirette can yakıcı bir azap vardır. buyuruyor YÜCE ALLAH.
Peygamberimiz sav. ,
bir kul, bu dünyada başka bir kulun ayıbını örterse,kıyamet gününde ALLAH ta onun ayıbını örter buyurmuştur.
kötülükleri iyilikle sav,görgüsüzce muamelelere aldırış etme.
herkes davranışıyla kendi karekterini aksettirir.
sen müsamaha yolunu seç.töre bilmeyenlere karşı alicenap ol.
ALLAH doğru yolda daim etsin inşaallah.

MAVRAN

Vip Üye
mümünler arasında,hayasızlığın yayılmasını arzu edenlere,işte onlara dünya ve ahirette can yakıcı bir azap vardır. buyuruyor YÜCE ALLAH.
Peygamberimiz sav. ,
bir kul, bu dünyada başka bir kulun ayıbını örterse,kıyamet gününde ALLAH ta onun ayıbını örter buyurmuştur.
kötülükleri iyilikle sav,görgüsüzce muamelelere aldırış etme.
herkes davranışıyla kendi karekterini aksettirir.
sen müsamaha yolunu seç.töre bilmeyenlere karşı alicenap ol.
ALLAH doğru yolda daim etsin inşallah.
Allah razı olsun Ustam! doğrusu çok sefer beddua etmek için klavyenin tuşlarına vurdum ancak Hak murat etmeyince hiç bir şey olmuyor, sonra dedim bunca yıl Allah'ın kanunlarına Allah Resul'unun (s.a.v.) gösterdiği yolda yürümeye gayret ettin ve şimdi iki kendini bilmez yaptıklarının hepsini senden alamaz, yoluna devam dedim, ve yazdıklarımı silerek dua ettim. Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
selamunaleykum,

Ben sana kefilim abi, çok tanımasamda fiziken görüşmesekde, forumdaki duruş ve yorumlarınız size kefil olmam için yeterli.
her kim seni üzdü ise ankara ustanın dediği gibi, üstüne gidilmeli.

yağmurcu

Kullanıcı
s.a.
cümleten,ümmeten hayırlı günler,hayırlı formlar.değerli mavran ustam geçmiş olsun ne olduğunu bilmiyom ama sizi bu kadar üzdü ise ki evet bayağı üzmüş inanın bende üzüldüm tekrar geçmiş olsun .bütün ustaların dua ve temennilerine canı gönülden amin diyorum.rabbim hayırlısı ne ise bizi onunla karşılaştırsın.AMİN.Değerli bozkurt ustam bu konuya bir el atıverde İNŞAALLAH nedirnedeğildir ustamızın üzüntüsünün hal çaresi varsa ki vardır onu bulup gereğinin yapılmasını canı gönülden isterim.dualarım sizlerle biz neler atlatıyoz inşaallah bu da geçer .ALLAHA emanet olun hepinpzpinizi seviyom.

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
Malesef okumasını istediğ8m şahsiyet halen bunu okumadı. İşte eğer işiniz giybet ise okumak zor olur. Allah sana yardım etsin
onlar şöyle yapıyor bazı ustalarımı tenzih ederim onların sebebini biliyorum ancak bazıları kendilerini gizleyip sitede dolanıyor sonra işlerine gelirse yazıyorlar bir anda ortaya çıkıyorlar işlerine geldigi konularda onlar kendini bilir ..troller kısacası abilerine çalışıyorlar kamunun imkanlarıyla :mad::mad::mad::mad::mad: şimdi çagır gelsin cenderme .

MAVRAN

Vip Üye
konu dini inancımız gereği, bir süre üstte kalacaktır.yarın ikindi sonrası gerekli bölüme alırım.

Ustam ilgi alakanızdan dolayı şahsınıza ve tüm mekan da konuyla ilgilenen ustalarıma kalbi teşekkürlerimi sunarım, İnsan yapmadığı ve söylemediği şeylerden dolayı suçlanınca dayanamıyor işte, yinede dua ediyorum Allah onları ıslah eylesin doğru yola döndürsün .

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
aslında konu az çok anlaşılır hale geldi, bu sebeple yine diyorum abi, ben kefilim sana, ben kefilim Allah inancına, o sebeple bu oyun bozulur, sen bilmesen anlamasanda, onlara anlatacak biri var, bir güç bir KUDRET var.
selametle inş. Hayırlı cumalar olsun

MAVRAN

Vip Üye
Allah razı olsun BozKuT Ustam Elhamdülillah bunda şüphemiz yok bu yüzden ne isim verdim nede olayı net olarak açıkladım istedim ki olayın muhattabları okusun ancak ne hikmetse şu ana kadar okuyan yok veya birileri okuyup haberi ulaştırıldı da ondan hiç konuya girmediler neyse bek önemi yok. Ben onlar gibi düşünmüyorum Allah af etsin diyorum. Acaba onlar benim yerimde olsalardı ne söylerdiler, bilinmez.

Üst Alt