Ustam güvercinin yavrulu olmasının bi anlamı varmı? Bu kayanın bulunduğu yerde birşey olamaz mı sadece işaret için mi kullanılmış sizce?bu,ısaretler,kasatura,ileyapilmıs,rumların,,ısaretleridır,,her,usta,anlamaz,,,manası,tepede,guvercınlerin,mezari,,,ters,,mezar,seklinde,,veya,,dıkılı,tas,,,cakil,yıgını,,,arıyacan,tılkıde,,ıse,arkasında,,dere,boyunda,kucuk,,ın,,,kovuk,,arıyacan,,,yada,kayada,tılkı,ayak,,ızını,arıyacan,,,taslarda,,,,amma,parası,,tastadır,,sıvasta,alinmısını,,gordum,,tasta,ıdı,arka,,tarafta,dere,boyunda,,ıdı,,bebe,,ustayada,,kızma,,ogenecek,cok,,sey,var,daha,,yolun,basındayız,,,slam
Teşekkür ederim kıymetli bilgiler için. Umarım konu sahibine de faydası olur. Emeğiniz için teşekkürler saygılar. Sağ ve selametle kalınız.dısıkedı,,,usta,sormus,,ısaretlerın,oldugu,kaya,,,ısaret,amacıyla,.yon,mana,anlatmak,,ıcın,yapilmıs,,cevreyı,arazıyı,anlatır,,mana,acılımı,,coktur,,kafa,karısmasın,,dıye,,az,yazdım,yoksa,1,,sayfa,yazarım,,enaz,,,guvercın,ve,yavruların,olması,3,ayrı,yerde,ayrı,ayrı,parader,,,,manastır,,uzakta,ve,bakıre,mezarları,3,adat,oldugunu,,karsı,,tepede,..uzakta,zıyaret,,oldugunu,,,,derede,3adet,,bakıre,,havuzların,,oldugunu,,,800,mmesafede,guvrecınlerden,para,,mezarı,,oldugunu,,,,cııkacak,,paranın,800,adet,,oldugunu,,,,guvercın,,sayısal,anlamın,,800,oldugunu,,,vs.tılkı,,ıse,,kardes,anlattım,,cozumu,gercegı,,,umarım,,dısı,kedı,anlamıstır,,,bırde,,bu,ısaretlerın,,handese,lıon,varra,,acilımı,,varkı,3sayfa,tutar,,hepten,kafayı,yer,ınsan,1ısaretın,acılımı,,aancak,,bılınenı,anlatabılıyorum,musade,bukadar,saygılar