Sayın ustam bu handese sistemi ve lion sistemi nedir? Öğretir misin?bak,bu,sıstem,handese,lıon,,,sıstemıdır,,bu,sıstemı,bılen,ancak,papazlar,.ermenilerdır,,,busıstemi,arkeloklarda,bılemez,,,hıtıt,sıvreleme,bızanz,rumlarda,onlardan,almıs,,kendılerine,,mal,etmısler,ilk,once,ısaretı,yapıp,,ondan,sonra,gıdılecek,yonu,,malın,mezarın,derinlıgı,,ve,ne,cıkacagı,belırtır,,yanı,cubuga,ıhtıyacın,olmaz,ısaret,,kaybolsa,bıle,hedefe,kolayca,bulursun,,sız,hıc,bır,ermenınmakınayla,arazıde,gezdıgını,duydunmu,ben,duymadım,cunku,sıstemı,bılıyorlar,bende,kullanmam,,turkıyede,toplam,110ısaret,,ancak,14tanesı,altını,sımgeler,gerısı,,,yon,yol,tuzak,,mezargırıs,vs,anlatır,,,,14tanesı,cogunlukla,hayvan,fugur,ısaretlr,,meshur,kaplunbagalar,yılanlar,tavuklar,kurbaga,tımsah,baykus,bal,ik,akrep,yengec,koc,kartal,deve,,ecdera,,tavsan,vs,sımdı,kıtapta,gıdecegın,yon,,kac,m,derınlık,ve,ne,cıkacagı,bıle,yazıyor,,haclar,ıse,gomu,ısaretlerıdır,,ne,cıkacagını,yazarım,amma,,bızde,kalsın,,..,,sadece,yonunu,verdım,,yannız,110ısaretın,sıfresı,handese,olarak,sabıttır,yonu,yolu,metresı,ne,,cıkacagı,,bu,sıstem,bızans,rum,sıstemıdır,,eskıya,ermenı,ucleme,pı,sayısı,vs,baska,ısaret,sıstemlerıne,uymaz,,,dıger,sıstemlerıde,bılmek,lazım,ısınkolaylassın,insaallah,anlatabılmısımdır,
usta krokisi hazır.bak,bu,sıstem,handese,lıon,,,sıstemıdır,,bu,sıstemı,bılen,ancak,papazlar,.ermenilerdır,,,busıstemi,arkeloklarda,bılemez,,,hıtıt,sıvreleme,bızanz,rumlarda,onlardan,almıs,,kendılerine,,mal,etmısler,ilk,once,ısaretı,yapıp,,ondan,sonra,gıdılecek,yonu,,malın,mezarın,derinlıgı,,ve,ne,cıkacagı,belırtır,,yanı,cubuga,ıhtıyacın,olmaz,ısaret,,kaybolsa,bıle,hedefe,kolayca,bulursun,,sız,hıc,bır,ermenınmakınayla,arazıde,gezdıgını,duydunmu,ben,duymadım,cunku,sıstemı,bılıyorlar,bende,kullanmam,,turkıyede,toplam,110ısaret,,ancak,14tanesı,altını,sımgeler,gerısı,,,yon,yol,tuzak,,mezargırıs,vs,anlatır,,,,14tanesı,cogunlukla,hayvan,fugur,ısaretlr,,meshur,kaplunbagalar,yılanlar,tavuklar,kurbaga,tımsah,baykus,bal,ik,akrep,yengec,koc,kartal,deve,,ecdera,,tavsan,vs,sımdı,kıtapta,gıdecegın,yon,,kac,m,derınlık,ve,ne,cıkacagı,bıle,yazıyor,,haclar,ıse,gomu,ısaretlerıdır,,ne,cıkacagını,yazarım,amma,,bızde,kalsın,,..,,sadece,yonunu,verdım,,yannız,110ısaretın,sıfresı,handese,olarak,sabıttır,yonu,yolu,metresı,ne,,cıkacagı,,bu,sıstem,bızans,rum,sıstemıdır,,eskıya,ermenı,ucleme,pı,sayısı,vs,baska,ısaret,sıstemlerıne,uymaz,,,dıger,sıstemlerıde,bılmek,lazım,ısınkolaylassın,insaallah,anlatabılmısımdır,
usta net olcüsünü aldım ve krokilendirdim bakarmısınKardeşim haçın ölçüsünü verebilirmisin , bakalım hangi yöndeymiş
Usta 5 ve 6.resim kuzey batı. 1.kaya yazılı kaya.Kuzey tarafının fotoğrafı yokm kardeş, çok hafif yarım adım kadar batı tarafı
Usta delikleri krokisi hazır. Altın oranı çıkacaktı bakabilirsin. TsklrrOymalarıda ölçerseniz bakalım altın oranı çıkacak mı? Önemli!