Hamile Kadın Resmi | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Hamile Kadın Resmi

sondurak

Kullanıcı
,,Merhabalar Sayın Komana..Bu Resme Göre Kendinde Ve Devamı Arkasında.. Yani Mezar Ve Hediyesi Ayrıştırması Olabilir.. En Dogrusunu Yaratan Bilir.. Bildirirse Sizde Bilirsiniz.. Hoşçakalın Hayırlı Ramazanlar ..

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
,,Merhabalar Sayın Komana..Bu Resme Göre Kendinde Ve Devamı Arkasında.. Yani Mezar Ve Hediyesi Ayrıştırması Olabilir.. En Dogrusunu Yaratan Bilir.. Bildirirse Sizde Bilirsiniz.. Hoşçakalın Hayırlı Ramazanlar ..
Allah ım razı olsun gurban. Sizinde Ramazanınız ve akâbinde bayramınız Mübarek olsun.
İnşallah bayramdan sonra burayla ilgili kapsamlı bir çalışmamız olacak. Bütün yorumlar tek tek ve detaylı bir şekilde değerlendirilecektir. Allah cümlesine muvaffakîyetler nasip etsin.

goqhany

Kullanıcı
ustam amatör bir yorumcu olarak,bir bebeğin doğumundan ölümüne kadar rahatlıkla yetecek miktarda parası olduğu ve hamile kadının eli
karnında ise gömüsüde işaretin düz karşısında aranması gerektiğini,yine elinin karnında olması gömünün taş blokla kapatılmış olduğunu
ve hamile kadının eli veya yüzü farklı bir noktaya bakıyorsada istikametinde ve çevresinin araştırılması gerekiyor diye biliyorum.Ama tabiki
ustalarım daha iyisini bilirler.kolay gelsin

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
eliyle işaret ettiği yerde, yar şeklinde bir yer olacak, (kuru veya sulu dere de olabilir) bu dere boyunda suyun akarına veya kuru yar da meyile doğru da olabilir... solda büyük bir kayalık yer olacak, onun hemen karşısına gelen sağ tarafda nispeten küçük bir kayalık ve kapalı bir yer, dayamada kapalı gizli yerden aşağı meyilli mahzene inen bir koridor. tuzaklı olması muhtemel. meyilli koridor inildikten sonra ise mezar ve malzeme...

ben olsam böyle gömerdim...

Üst Alt