emeğine sağlık usta çok değerli bilgiler bunlar...Ustalar elimden geldiğince çevirmeye çalıştım... İnşallah işe yarar... Hatalar için şimdiden kusura bakmayın
emeğine sağlık usta çok değerli bilgiler bunlar...Ustalar elimden geldiğince çevirmeye çalıştım... İnşallah işe yarar... Hatalar için şimdiden kusura bakmayın
emeğine sağlık usta..usta bu çorbada seninde tuzün olsun.bu kadar sembolleri türkçeye çevirebilirsen,şimdiden helal olsun emeğine sağlık.
DEFİNE MEKANI ÜYELERİNE ARMAĞANIMDIR.güle güle kullanın,herşeyin hayrlısı.
eğer başka define forumlarınada atarsanız (imzam var) yinede alıntı olduğunu belirtin.
altaki linklerden hazine işaretleri kod ve sembollerini indirebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Κάνει έναyone can upload the images again because they are deleted? Thank you!!
Yes, can upload pictures to the same subject or open a seperate topic.Can anyone upload the images again? They are deleted!!
Birşeyler silinmiş demek istiyor ancak tam olarak anlayamadımBunu bir ceviri yapıp okuyun nedir ne demek isdiyor
Üstadım linkler açılmıyor bana örnek atabilirmisiniz@nik ustam buradaki linkler çalışıyor hatırladığım kadarıyla sız bu linkleri Türkçe ye çeviriyor dunuz ingilizce yazılmış biraz ugrastiracak sizi bayağı uzun şimdiden teşekkür ediyorum saygılar