Hiç Böyle Işaret Görmedim | Define işaretleri ve anlamları

Hiç Böyle Işaret Görmedim

yoksul

Kullanıcı
Arkadaşlar değerli ustalarım böyle kanallı işaret görmedim bir de taşlarda yazımı var rakammı var ne var anlayamadım yardımcı olun lütfen

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
o taşı bir yerlerden sökülmüşmü yakınlardadere vede şelale varmı

yoksul

Kullanıcı
o taşı bir yerlerden sökülmüşmü yakınlardadere vede şelale varmı
ÇALKAYA 28 Ustam buranın ölçmedim ama sağ tarafında 50-80m civarı uzağında bir pınar var bu pınar iki yamacın ortasında kalıyor.Burada bir makas varmış makasın sağ tutma yeri daha uzunmuş ve makasın sağında bir murç işreti mevcutmuş aayrıca taşlarda L işretide mevcut uzun tarafları hep pınar tarafında

ersan

Vip Üye
ÇALKAYA 28 Ustam buranın ölçmedim ama sağ tarafında 50-80m civarı uzağında bir pınar var bu pınar iki yamacın ortasında kalıyor.Burada bir makas varmış makasın sağ tutma yeri daha uzunmuş ve makasın sağında bir murç işreti mevcutmuş aayrıca taşlarda L işretide mevcut uzun tarafları hep pınar tarafında
ustam burda doru hedeftesioniz ama o tutun tas yerl;i bir tas deyil tas deyismis basetin makaz isareti simgeliyorki orda 2 tane eski yol makaz yapti yerde malzemesi var bu kuyunun

yoksul

Kullanıcı
ERSAN sayın ustam pınarın orada iki eski yol kesişiyor ama burada dikkat çeken bir yer yok benim duyduğum pınarın önünde bir havuz mevcutmuş -ERSAN ustam sen burada olsan çoktan buluş çıkarmıştık şimdiye kadar

yoksul

Kullanıcı
orada üç olan birşey kalmamış ağaçlar kesilmiş taşlar kırılmiş sadece yol kavşağı var X yapıyoy hafiften

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
Ustam bana gore ilk isarer dediginiz resim eski tarihli deil insallah resim yanilmasidir diyebilirim ama bana gore 5 yillik mazisi var yada yok diyebilirim ikinci resimi konusacak olursak oda sabit kayada olmadiginda en fazla guney istikamette iki yolun catal yaptigi yeri arastirmalisiniz diyebilirim saygilar

yoksul

Kullanıcı
KERİM-40 ustam işaretler yeni değil 90-100 sene mazisi var o bölgede her üç taştan birini kaldırsanız birinde işret bulursunuz bu işretlerin yeni eski olduğu önemli değil ne dediğini bulmaya çalışıyoruz burada abir adet ceylan fiğürüde olduğunu söylüyorlar manası nedir bunun

KERİM40

k!R$EH!R
Kullanıcı
KERİM-40 ustam işaretler yeni değil 90-100 sene mazisi var o bölgede her üç taştan birini kaldırsanız birinde işret bulursunuz bu işretlerin yeni eski olduğu önemli değil ne dediğini bulmaya çalışıyoruz burada abir adet ceylan fiğürüde olduğunu söylüyorlar manası nedir bunun
Ustam ceylanmis geyikmis balikmis kusmus tavukmus vs vs vs varmis yokmus soyleymis boyleymisle bu isler olmaz varsa resmi koyarsin ayagina bakarim yon veriyomu diye duzde boynuza bakarim yonu varmi diye yok efendim oda nafilemi yaninda eski agac ararim ermeni definesimi diye ustam lafimi fazla uzatmicam isaretin eskisi yenisi olur ustam hemde balgibi olur simdi ben sana uc vakte kadar uc agacin birlestigi uc dagin birbirine girdigi dogu yonunde duzlugu az olan tepede malin var mi desem sana yardimci olabilirim yoksa gordugum ilk resmin mazisinin bes yili gecmedigini ve hicbir isaretle uzaktan yakindan alakasi olmadigini o isarete bel bahlamamanimi soylesem dogru yapmis olurum ustam eee sonucda gelipde senin o isaretini bulup cikarcakda deilim demi ustam eger bu mesajim kahirli geldiyse ince yazdiin mesaja bak belki sonrasinda hak verirsin bilmem anlatabildimmi bu arada ikinci isarettede bir sonuca varamazsin bu isler varsayimla olmaz ustam olsaydi emin ol dunyada herkez zengin olurdu saygilarimla

Üst Alt