Kerim ustaya katılıyorum ve kayda değer birşey olmadığını düşünüyorum. Zira ilkindeki bir işaret göremedim, sonradan çoluk çocuğun veya çobanın çizdiği bi taş bence; ikincisi ise yerli bir kaya değil, kim bilir nerden koptu geldi...
LACİVERT 24 ustam ALLAH senden ve bütün müslümanlardan razı olsun duana da hep beraber AMİİİN dersek umarım ki kabul olur.Çubuğun her türlüsü bende çalışmıyor çubukcu arkadaşla gitmem gerekiyor herşey için sağ olunKıymetli yoksul ustam inşAllah yoksulluktan tez zamanda kurtulursun arkadaşlar görebildikleri kadarı ile size yardımcı olmaya çalışmışlar benim bu bağlamda size tavsiyem çubukların bu yerde size çok yardımı dokunacağı yönündedir çubuk kullanmayı biliyorsanız nerede boşluk var nerede metal var tespit edebilirsiniz bilmiyorsanız çubuklarla ilgili konularımız var o konuları dikkatle inceleyin çok fayda sağlayacağınızdan eminim Mevlam hayra vesile kılsın yar ve yardımcınız olsun inşAllah...
KERİM-40 kardeşim iki dağın arasından giden patikanın zirve yerinde pınar var ve yolun çatalına denk geliyor burada bir irice kaya varmış üzerinde defineci köylüler tarafından bilinen bir işaret varmış dediklerine göre köpeğin oturuş şekli gibiymiş diyecekin ki o da ne ben de sordum bir büyük iki küçük cukur varmış başka işaret hatırlamıyorlar ,,,kısaca bizim orada son işareti bulmamız çok ama çok tesadüf kim bilir kayaayı dozer ne yapmış nereye yuvarlamıştır onun için biz artık direk malın üzerine gitmek durumundayız büyük ihtimalle de öyle olacak ben yıllardır biliyorum ki burada bir tünel kazılıp saklanmış lakin bu tünelde nasıl bir tuzak olur bilemiyorum çok geç olmadan beni bilgilendirirseniz hayırlı olur kanatindeyim herşey için sağ ol ALLAH razı olsun vesselamKERİM-40 ustam işaretler yeni değil 90-100 sene mazisi var o bölgede her üç taştan birini kaldırsanız birinde işret bulursunuz bu işretlerin yeni eski olduğu önemli değil ne dediğini bulmaya çalışıyoruz burada abir adet ceylan fiğürüde olduğunu söylüyorlar manası nedir bunun
Ustam tuneli bulacaksun en fazla yarim metre yol katedeceksin ve ondan sonra cikardiin toprak yapisini ve girisi resimleyeceksin ki yardim edeyim yoksa nasil yardim edebilirimki ustam yeri soyledim bakman gereken alani daralttim bundan sonrasi send3 yerini bul resimlendir yardim edeyimKERİM-40 kardeşim iki dağın arasından giden patikanın zirve yerinde pınar var ve yolun çatalına denk geliyor burada bir irice kaya varmış üzerinde defineci köylüler tarafından bilinen bir işaret varmış dediklerine göre köpeğin oturuş şekli gibiymiş diyecekin ki o da ne ben de sordum bir büyük iki küçük cukur varmış başka işaret hatırlamıyorlar ,,,kısaca bizim orada son işareti bulmamız çok ama çok tesadüf kim bilir kayaayı dozer ne yapmış nereye yuvarlamıştır onun için biz artık direk malın üzerine gitmek durumundayız büyük ihtimalle de öyle olacak ben yıllardır biliyorum ki burada bir tünel kazılıp saklanmış lakin bu tünelde nasıl bir tuzak olur bilemiyorum çok geç olmadan beni bilgilendirirseniz hayırlı olur kanatindeyim herşey için sağ ol ALLAH razı olsun vesselam