İnsanlık tarihi için çok büyük bir iddia | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

İnsanlık tarihi için çok büyük bir iddia

balkaya34

Kullanıcı
Selamün aleyküm
@GÜLBAHÇELi abem nerde ne yokki her tarafda gozler var ben isaretledim baktim yer kalmadi cizim degilde yuvarlak içine almıştım ama resmi atmadim buraya sildim farkli bi yer doğrusu
Niye resmi atamadın ağa ,Resim ebatımı uymadı
Resim programı düzenleyici kullan

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
ustam hep sağamı bakacaklar birazda sola baksınlar uzun süredir bakmaktan boyunları ağrımıştır 😁 😉

gurban o kişinin görüp çizdiği bizim gibi direk resim üzerine çizmemiş çizsseydide göreydim nasıl çiziyor öyle kiyada çizmeyle olmaz neyse o kişinin görüp cizdiği aslında orda daha fazlası var esas ortadaki 5 kişi göze çarpıyor 2sol 2sağ 1 orta pr. üsttekini çizmiş ben en sağdaki teki çizmişim o küçük olanlar hariç bu işlerde kim ne görürse onu çizer görüşler farklı olabiliyor ben kayalara baktığımda herzaman bu tür resimleri görürüm fakat önemsemem çünkü yıllar önce çok çizim yapardım birgün ulan bunları çiziyon bunlar gerçekten varmı diye kendi kendime şüphelenmiye başladım çizdiklerimi gören olsa deli der herhalde yada kaya ressamcısı der onun için çizimleri bıraktıydım senin sayende çizim yapmış olduk birde çizimlerde daire içine aldığım yer var orayı büyütüp baktınmı ne var diye esas resim orda var prf.de bizim gibi kaya ressamı çıktı :D demekki tek ben görmüyormuşum o tür resimleri🤔
Kayayi goremeyen; kayadakileri de goremez.

Kaya falcisi ifadesi kasten cikarilimis olup paganin isleri dursun isterler.

Paganda hersey ama hersey kayalardadir.
Kayaya baktiginizda iscilik olan heryer gordugunuz gibidir abi. Eksigi yoktur daha fazlasi vardir.

Bazan 50 metre geriden bir aslan gorursun yanina varinsin bulamazsin goremezsin. Halbuki 50 metreden gordugunde yelelerini dahi gormustun ve gordugun dogruydu. O aslan oradadir, gorebilene.

Bu milleti onyillardir 3 tane sunak ile ugrastirip duruyorlar malesef.
Sunak ne ki.

Bence cizmeye devam etmeli herkes.
Bu adamlarin inanç sistemelerini bilmeden olmuyor. Bunlar şeytanin uşaklari.

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör

Kayaya baktiginizda iscilik olan heryer gordugunuz gibidir abi. Eksigi yoktur daha fazlasi vardir.

Bazan 50 metre geriden bir aslan gorursun yanina varinsin bulamazsin goremezsin. Halbuki 50 metreden gordugunde yelelerini dahi gormustun ve gordugun dogruydu. O aslan oradadir, gorebilene.

Sunak ne ki.

@Kader25 Hocam bide siz cizermisiniz her yerde ben bisiler gördüm gibi her tarafda gozler var büyüklü küçüklü yoksa babamı öyle geldi teşekkür ediyorum

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Selamün aleyküm
@GÜLBAHÇELi abem nerde ne yokki her tarafda gozler var ben isaretledim baktim yer kalmadi cizim degilde yuvarlak içine almıştım ama resmi atmadim buraya sildim farkli bi yer doğrusu
aleyküm selam gurban o işlerle fazla uğraşma yoksa sende benim gibi kendinden şüphe etmeye başlarsın 😁 ben çizme işini bıraktıydım ensari usta konu açınca duramadım birkaç karalama yaptım dağlara gittiğimde heryerde o resimleri görürüm fakat umursamam doğrumu deyilmi diye sen kesin işaret veya çizim görürsen onlarla ilgilen ben öyle yapıyom😉

Kader25

Admin
@Kader25 Hocam bide siz cizermisiniz her yerde ben bisiler gördüm gibi her tarafda gozler var büyüklü küçüklü yoksa babamı öyle geldi teşekkür ediyorum
Abi bu hafta sayim hazirliklari basladi.
Cok yogunum musait olunca cizeyim insallah.
Pc den cizmem gerekiyor. Telefonla olmaz bu cizim.

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin

Sunak ne ki.

kader ustam doğru söylüyorsun fakat cizim yapanlara kaya ressamcısı deyince millet cizme işinden iyice soğudu ben dahil tek gördüğüm insan resimleri deyil hayvan figürleri deyişik şekiller birsürü şey görünüyor fakat doğrumu diye şüpheye düştüğüm için cizmeden vazgeçmiştim inanmayanlar oldu ben resime deyil direk kayaya baktığımda cıplak gözle görüyorum bunu herkez göremiyor çünkü öyle birşey aramıyor oralarda o yüzden olanı göremiyor kısaca birşey anlatıyım birgün arkadaşlarla dağa gezmeye gittik ben bazı yerlere dikkatli bakınca yanımdakiler neye bakıyon dediler görmüyormusunuz kadın resmi var mezarıda yanında dedim hadi ya sende dediler siz şurdan resim çekin sonra bilgisayarda bakın dedim bunlar gittiklerinde bakarlar abi gerçekten doğru söylüyormuşsun hatta kadının dudakları bile boyalı dediler onlar nasıl gördülerse bunlar ertesi gün sessizce oraya giderler ellerinde kazma kürek giderlerde hangi kaya birtürlü bulamazlar geri dönüp gelirler daha sonra bana anlattılar orayı bize bir göster diye siz hakkınızı kaybettiniz deyip yerini göstermedim demek istediğim herkez herşeyi göremez insan ne görmek istiyorsa ne arıyorsa onu görür yanlış anlaşılmasın ben çok iyi görür çok iyi bilirim diyor anlaşılmasın ben kendi çapımda araştırıyor inceliyorum kimseylede paylaşmıyorum bu tür şeyleri paylaşsam ne diyeceklerini bildiğim için 😉

Kader25

Admin
kader ustam doğru söylüyorsun fakat cizim yapanlara kaya ressamcısı deyince millet cizme işinden iyice soğudu ben dahil tek gördüğüm insan resimleri deyil hayvan figürleri deyişik şekiller birsürü şey görünüyor fakat doğrumu diye şüpheye düştüğüm için cizmeden vazgeçmiştim inanmayanlar oldu ben resime deyil direk kayaya baktığımda cıplak gözle görüyorum bunu herkez göremiyor çünkü öyle birşey aramıyor oralarda o yüzden olanı göremiyor kısaca birşey anlatıyım birgün arkadaşlarla dağa gezmeye gittik ben bazı yerlere dikkatli bakınca yanımdakiler neye bakıyon dediler görmüyormusunuz kadın resmi var mezarıda yanında dedim hadi ya sende dediler siz şurdan resim çekin sonra bilgisayarda bakın dedim bunlar gittiklerinde bakarlar abi gerçekten doğru söylüyormuşsun hatta kadının dudakları bile boyalı dediler onlar nasıl gördülerse bunlar ertesi gün sessizce oraya giderler ellerinde kazma kürek giderlerde hangi kaya birtürlü bulamazlar geri dönüp gelirler daha sonra bana anlattılar orayı bize bir göster diye siz hakkınızı kaybettiniz deyip yerini göstermedim demek istediğim herkez herşeyi göremez insan ne görmek istiyorsa ne arıyorsa onu görür yanlış anlaşılmasın ben çok iyi görür çok iyi bilirim diyor anlaşılmasın ben kendi çapımda araştırıyor inceliyorum kimseylede paylaşmıyorum bu tür şeyleri paylaşsam ne diyeceklerini bildiğim için 😉
Abi
Kesinlikle vazgecme.
Ne goruyorsun dogrudur.
Azdir, inan fazlasi da vardir.
Gokduklerinde de eksik bir parcasi vardir.
Illa o parcayi da bul arazide.
Elbette bulunca, altina da bir bakmak gerekir :))

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
“Allah, inkâr edenlere, Nuh'un karısı ile Lût'un karısını misal verdi. Bu ikisi, kullarımızdan iki sâlih kişinin nikâhları altında iken onlara hainlik ettiler. Kocaları Allah'tan gelen hiçbir şeyi onlardan savamadı. Onlara: 'Haydi, ateşe girenlerle beraber siz de girin!' denildi.” (Tahrim, 66/10)

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
Ustam bu kadın Nuh a.s hangi karısı imiş ? Bizim bilmediğimiz tarihte adı dahi geçmeyen bir karısı daha mı varmış ? Kusura bakmayın ben bu hikayede çarpikliklar görüyorum... Bilmediğimiz birşey varsa öğrenir vesile olanlara dua ederiz...

Son düzenleme:
Üst Alt