o kişi ne nuh desin nede peygamber. o tiplerle işde görülemez,görülsede hayırı olmaz.
işareti gördükya onada seni mahkum etmeyiz inşallah. korkumuz işçiliğidir.
sevgili kardeşim, hedef noktamız,işaretli kayadan daha düşük bir alana ineceğiz. işaretten aşağıya dereye varmadan ,bir kayalık yer. iki kayanın arasından,az yüksektirler. bu yeri bulacağına inanıyorum.
üç ağaç ,ikisi yakın biri muhtemelen biraz açıktır. yılan sistemlerinde olma ihtimali vardır.
kareye gelince ,yılanla bağdaştırmayalım,onun olayı kendine özgü. o kişiye güvendiğine göre ,güzel bir fotola. ama baktığı kısımlarıda al. sırtını kareye ver,önünü 10 metreye kadar al. o kısım zaten biraz meyillidir,setlidir ,çukurumsudur vs. zemin altı oda mezarı ve mahzen türlerinde en kolay işçiliği olan bir işarettir.
sağlıcakla kal kardeşim ALLAH a emanet ol.
bence,yilanin,bakti chevree bi bak ,bashka isharetler de ola bilir.
Fakir Baba yılanın baktığı yerde ne göreceğim demişsin yılanın baktığı tam karşısında bir taşın yanında olması gerek yılanın göreceği yerde işretler en fazla 5 cm kadar olur sanırım bu işretler atı olabilir küçük bir üçgen olabilir ama daha da önemlisi ince uzun bir üçgen gibi bir işaret göreceksin bu işreti bu güne kadar sitelerde açılan konularda görmedik bu işretin önemi ise son noktayı vermesi çünkü bu iştretten sonra başka bir işretin olduğuna şahit olmadım bu işret sana yön ve mesafe vercek görürsen bu işreti boyunu ölç ve ince tatafına doğru 6-8 metreyi fotola parası yerde ve kayada olmalı diye düşünüyorum kolay gelsin Fakir Baba
s.a mubarek.ALLAH rahmet etsin desem yeridir, yılan yerinden oynadımı ve kırıldımı anlamı kalmaz, bu yılanın dili dışarda idi, bu yılan bir tepenin yamacında olmalı, kafası güney doğuya bakıyordu, arka tarafında kuzey batısında üç adet mezar üçgen şekilde arayınız. bu yılan dere mereden söz etmez sadece çık tepenin zirvesine devasa bir çakıl yığması göreceksin, zirvede mezarlık içinde çaput bağlanan türbe ağacı olacak. saygılar
Fakir baba her nekadar sarmal yılanın malı altında denilse bile ben bu yılanın malının altında olmadığını düşünüyorum.
önce sarmal yılanın 7-11 mt güney batısını araştır..bunda bi şey göremezsen.bu defa bu yılanda gördüğümü yazayım,
yılanın başı eziktir neden acaba? çünkü yılan aşağıyı anlatıyor yani ilerlerken arazi aniden irtifa kaybedip aşağı atlanacak kadar veya bi uçuruma den geleceksin.bu uçurum veya aşağı atlanacak kadar yer suyu cılız akan veya taksi genişliği kadar bi derenin diğer tarafındadır.
yılan dere uçurum..yılandan başlarsan dere gelir dereden sonra uçurum
devamını teyidinden sonra yazarım..
Fakir Baba benim dediğim işretleri görmeleri bile zor o insanların o işreti kıramazlar için rahat olsun