Cevap: Kabartma keçi figürü.
marcus selam. size en güzel yardımı yapmak istiyorum. tabi beni ne derece anlayacaksınız bunu da merak ediyorum. bu konunuz 2 yıllık konudur. hiçbir gelişmesi olmamış, hani? işaretmi ? nerde? hayal görüyorsun dan ileriye gitmemiştir. (söyledikleriniz orada var olduğu ve kaya işlenmiş olduğu halde)
size göre haklısınız evet burada bahsettikleriniz var.
yorumlayana göre saçmalık. hiçbir şey yok bu kayada işlem var ama işaret yok.
işaret sahibi ile yorumcuların arasındaki çelişkinin tek sebebi, bu tek resimle, oradaki olayı anlatamayan açıyla, temizlenmemiş kaya yüzeyiyle, detaylı anlatım olmayışıyla alakalı olmasın??
yerinizde eğer ben olsam, konumu çok daha net anlaşılır, çok daha güzeel görseller ile açardım. 2 yıldır aynı tek resimle, demekki sonuç alınamıyor??????
Selam,gecenlerde burda 2konu actım,bırı buyuk ucgen dıgerı resımsız konularda mahzenlerde istinat duvarı,hatırlamıssındır,o konulardada bana dedınız yada dedıler cevre resımlerı ekle ,baska resım yokmu vsvs,,,ekledık,sonucta ne oldu,tek yorum gelemedi,aranızda paslasıp cık yukarlara 2sunak ara bul dedınız,konumuz istinat duvarıydı,anlatmak ıstedıgım resım olayı cozmuyor harbıcı kardesımibılgın,tecruben,saha deneyımın yoksa bu işler yürümüyor,şimdi dıyosunkı 2 yıldır aynı resim,işaretlediğin noktalarda keçi nerde?balık nerde?daha acık konusucam yanlış anlıycaksın dıye uzatmakta ıstemıyorum,benım adımın altında usta yad a admın yazmıyor dıye kımsede bızı bi halttan anlamıyor sanmasın,tarih,medenıyet,arkeolojive sahada ustayım dıyenlere ders verrırım,işareti goremezsen bu işler olmaz,zamanına ve parana yazık hıc o daglara cıkma daha ıyı,bu sozlerım sana degıl genel anlatıyorum,kımseden yardım ıstemedım,istememde,işaret cozulmus bir konudur,bızde kım usta kım işkembeden sanat uretıyor onu denıyoruz bılmem bende anlatabıldınmı,herkese saygımız var ama emege ve bılgıye saygı beklıyoruz,o saygıyı gormezsek bızde bıldıklerımızı kendımıze saklıyoruz,benım arşıvımde 5 bınden fazla resım var,toplasan ıkıyuz resım forumlara anca gostermısımdır,neden bılıyomusun cunkı buralarda ben harıc herkes bu işi cok ıyı bılıyor,hayatında tek gumus para bulmamıs adamlar ustalık yapıoyr,yazıcagım cok sey var ama konusmak ıstemıyorum saygı bızden,inşallah sende benı anlamışsındrı,