Kabartma keçi figürü. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kabartma keçi figürü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cantar

Kullanıcı
Cevap: Kabartma keçi figürü.

keçi dışında başka sağ tarafta yüz var.
bence her şey bulunduğu kaya alanda ve keçinin olduğu yerde........

Son düzenleme:

cantar

Kullanıcı

lütfen açılmış olan konu sahipleri konularına yorum yapılıp yapılmaması konusunda yorumcu yapan arkadaşlarımızı kınamasınlar şu yazının bence hiç gereği yoktu

Selam,gecenlerde burda 2konu actım,bırı buyuk ucgen dıgerı resımsız konularda mahzenlerde istinat duvarı,hatırlamıssındır,o konulardada bana dedınız yada dedıler cevre resımlerı ekle ,baska resım yokmu vsvs,,,ekledık,sonucta ne oldu,tek yorum gelemedi,aranızda paslasıp cık yukarlara 2sunak ara bul dedınız,konumuz istinat duvarıydı,anlatmak ıstedıgım resım olayı cozmuyor harbıcı kardesımibılgın,tecruben,saha deneyımın yoksa bu işler yürümüyor,şimdi dıyosunkı 2 yıldır aynı resim,işaretlediğin noktalarda keçi nerde?balık nerde?daha acık konusucam yanlış anlıycaksın dıye uzatmakta ıstemıyorum,benım adımın altında usta yad a admın yazmıyor dıye kımsede bızı bi halttan anlamıyor sanmasın,tarih,medenıyet,arkeolojive sahada ustayım dıyenlere ders verrırım,işareti goremezsen bu işler olmaz,zamanına ve parana yazık hıc o daglara cıkma daha ıyı,bu sozlerım sana degıl genel anlatıyorum,kımseden yardım ıstemedım,istememde,işaret cozulmus bir konudur,bızde kım usta kım işkembeden sanat uretıyor onu denıyoruz bılmem bende anlatabıldınmı,herkese saygımız var ama emege ve bılgıye saygı beklıyoruz,o saygıyı gormezsek bızde bıldıklerımızı kendımıze saklıyoruz,benım arşıvımde 5 bınden fazla resım var,toplasan ıkıyuz resım forumlara anca gostermısımdır,neden bılıyomusun cunkı buralarda ben harıc herkes bu işi cok ıyı bılıyor,hayatında tek gumus para bulmamıs adamlar ustalık yapıoyr,yazıcagım cok sey var ama konusmak ıstemıyorum saygı bızden,inşallah sende benı anlamışsındrı,

arşivinizdeki resim ve fotografların hayrını görün inşaallah nasibiniz olur nasiplenirsiniz...

Kabartma keçi figürü.
vallahi ustam hararet fışkırıyor yanınıza yaklaşsak yanarız. bilmem hatırlarmısınız bu işareti sizinle özel olarak konuşmuştuk. bilenler bilir. ben bir konu açmıştım. bu kurt u arıyorum gören varmı ???? diye bir konu...

sizinle bunu konuşalı belki 9-10 ay kadar oldu. ben işaretinizin ne olduğunu da o zaman çözülüp çözülmediğini de gayet iyi biliyorum. bu resmi ben sizden istemedim. hatırlarsanız salyaları akan kurt konunuz var. ben size kurtunuzun resmini görebilirmiyim diye özel mesaj attım...

bunun da onun yakınından bir işaret olduğundan bahsederek bu resmi siz bana yolladınız. işaretinizden de detayından da az çok bahsettiniz. yani merak etmeyin biz birbirimizi gayet iyi tanıyoruz. kimin ne yaptığını ne yapamadığını da gayet iyi biliyoruz.
bilgide bu kadar iddialı iseniz buyrun beraber çözüm üretelim. birçok hazır ve açılmış konumuz bulunuyor. yorumlarınızı esirgemeyin o zaman. çözümlerinizin ve yaklaşımlarınızın olumlu olması durumunda bu admin yazısını sizin başınıza da yazarlar merak etmeyin. adminlik gökten zembille inmiyor. hakedene emek verene tabiki derecesi verilir. bu sizde olabilsiniz. ama ben uğraşamam derseniz o sizi ilgilendirir.

niyetiniz çözüm aramaksa buyurun meydan.

ama ben sizi bir şeye ayıktırmak istiyorum. siz bu konuyu bu şekil çö-ze-mez-si-niz. biraz uyanık davranan kişi zaten 1 resimle, 2 kelamla al sana son nokta denmeyeceğini uyanır değilmi? sen kralın son noktasının dibinde gezeceksin, 100 lerce işareti göreceksin. keçi resmi koyarak düğüm çözeceksin??? öylemi? bu kadar kolaymı? sen keçiyi gördün. bende 10 ay önce keçini gayet güzel gördüm. kurtunu gördüm. o kurtun ağzından akan damla damla akan salyasına kadar da gördüm. keçi senin olsun sen benim işaretlediklerime bak. madem akıl istiyon. işaretlediklerimden anlam çıkar olurmu?

bu güne kadarda size edilen yardımdan fayda görmemenizin tavrınız yada net anlatımınızın eksikliğinde olduğunu anlatabilmek istedim. gerek burda gerekse başka forumlarda bolca konunuzu okudum. sonuca eren, noktası gelen konunuzu ben pek hatırlamıyorum. haa inşallah muvaffak olmuşundur. onu da gönülden isterim. ama nicelerinin gözleri aradı taradı pek azı gördü ve yardıma uğraştı.

markus sen işaretini iyi anlıyor olabilirsin,, ammaaa iyi anlatamıyorsun. işte bende bunu çok iyi anlarım. bir admin olarak temel vazifem anlaşılır konuları oluşturabilmek. yardımlaşmayı had safhaya çekebilmektir. yani al gülüm ver gülüm olması için ne yapman gerektiğini sana izaha çalışıyorum. markus sende bunu bir anlayabilrsen keşke. yani jetonun bir düşse birbirimizi gayet anlayacaz ama olmuyor.

ben yine de gönülden bir yardımda daha bulunayım. git orda ni....... kralının yerini bul. sana çok uzakta değil... o kralın mezarını buldun mu? daha da bişey aramana, yüzeyde tek tekçilik yapmana,, gümüş para aramana falan gerek yok. senin gibi 77 tanesini ihya eder. işte sen oradasın arkadaşım. keşke sana bana göre lokma olsa, ama değil.... bunun içinde düğümleniyorsun. marcus daha bu kadar net anlatılır??. bilmem sana anlatabildim mi?

selamlar bizden...

harbici kardeşimizde size açıklamış yani kırılma kızma öfkelenme sinirlenmeler tamamen gereksiz biz burada sıcak bir dostluk güzel arkadaşlıklar peşindeyiz.
başka bir beklentimiz yokkkk..

cantar

Kullanıcı

bulunduğu kaya içerisinde diyorum oda mezar mezarlar var diyorum
kare oyması ile keçisi, ile bakan yüz formasyonu ile bence herşey o kayada bitiyor...

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

keçi dışında başka sağ tarafta yüz var.
bence her şey bulunduğu kaya alanda ve keçinin olduğu yerde........

Bas tarafta bır yuz var,ysn ystsn bır adamın yuzu,efendısıne dogru uzanmıs,kısmen haklısın olay uzaga atmıyor oldugu bolgede sonlanıyor,dedıgım gıbı fıgur kucukse olay uzaklara atmaz ben oyle goruyorum.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

bulunduğu kaya içerisinde diyorum oda mezar mezarlar var diyorum
kare oyması ile keçisi, ile bakan yüz formasyonu ile bence herşey o kayada bitiyor...

Cantar usta,forumda nasıl konu acılacagını,bır yerı ıncelerken resımleme nasıl yapılır,ben bunları ıyı bılırım,cevre resımlerını eklemıyorsak bır bıldıgımız vardır,belkı bolge musaıt degıldır vsvs,,yazdıklarında kısmen haklısın,oda mezarlar alıyle var,oldugu kayda yada yakın on kısmında,yalnız usta sahısın bu hayvan fıgurlerı baska bır noktada mahzene agıl yapılmıs,mezar ayrı agıl ayrı yerde anlıycagın,agılın yerını kecının ızlerını takıp ederek bulabılırsın,bunlar gızlı işaretşerdır,gunun belırlı saatlerınde yalnız o acıdan baktıgında gorebılırsın bunların resımlerıde mevcuttur.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Salyaları akan kurt,keci ve balık kurtun boynuna yapılmış en se kısmına.

ersan

Vip Üye

slm maRCuss usta burada bir iki beli deven var deven yuku devenin yuku sirtinda ta orada o kece dein isaret tam horasanli kapana bakiyor pin ustune bak bakalim bosluk veriyor mi .

Son düzenleme:

Sarpedon

Kullanıcı

Salyaları akan kurt bu kocaelindeki kurtmu. Yoksa bişeylerimi kaçırdım acaba

nousanemon

Kullanıcı

Ben keçi göremedim bütün yorumları da okudum gereksiz yükselmeler alçalmalar var:(
Kaya yapısına bakarsanız deforme olmaya yatkın bir kaya kütlesi ve zamanla yağmur kar ve güneşten üzerinde ibareler oluşmuştur.

Benim gördüğüm ibarenin tek eksiği ona en fazla 50 metre doğusunda bulunuyor.
Altı boş değil demiyorum cantar ustam nokta vermiş ama verilen noktanın hediyesi ona yakın yerinde.Ya bunu al diyor yada hediyeyi hediyeyi bulan bunu umursamaz:)

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

slm maRCuss usta burada bir iki beli deven var deven yuku devenin yuku sirtinda ta orada o kece dein isaret tam horasanli kapana bakiyor pin ustune bak bakalim bosluk veriyor mi .

Burda 2 deve var ersan,biri yuklu ve oturmus,dıgerı suslenmıs ve ayakta,bu 2 deveyı baykus cekıyor,baykus burda dınlenıyor,cokmuş,onlar baska resımlerde var,işaretledıgın noktada kapak olma ıhtımalı var,kecinin boynuz ucuna dıkkat et tam kapak dedıgın yere denk gelıyor,ermenının soyledıgıne gore kecının oldugu kayada kapak altında bır hedıyesı olması lazım ,ben metal testını yapmadım,işaretledıgın yerın resmı var atayım tekrar bak saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt