Kabartma keçi figürü. | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Kabartma keçi figürü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: Kabartma keçi figürü.

Yapmayın allahinizi severseniz burada işaret nerede, ayrıca keçi ve balık hic alakasız ıki işaret olmayacak duaya amin demeyin bence saygılar.

Sence burda işaret yokmu?3 hayvan figuru birbiriyle alakalımı olmalı?elınde bulunan alakalı kendı cektıgın hayvan fıgurlerınden ornek yayınlarmısın?

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Keçinin ilk toynagı,kurttan kaçmaya başlıyor,toynagın baktıgı yer mezar.

cantar

Kullanıcı

deve başına benzetmek istedimdi olmadı
kurt keçiye saldırır vaziyette bu işareti eşkiya dışında bence kimse yapmaz mevcut işaretlerin üzerine nakışladılar bir çok işaretleri
yer güney marmarada ise bence ekiya parası gömülen bir yer de var burada diğer işaretler çok eski geçmişe ait kurt keçi sonradan yapılmış.sanırım

A21MEDLi

Vip Üye

usta bu son resmin olduğu kayalığın,karşı cephesinin resmi varsa? yollayabilirmisin,karşısını çok merak ettim.
ağaçlık felan varsa sorun değil,bana izdüşümü lazım.

A21MEDLi

Vip Üye

lütfen yapılan yorumları alıntı yapıp kişileştirip tartışamaya sebep vemeyelim,kafanıza yatmayan yorum dahi olsa her yapılan yoruma saygı duymalıyız.saygılar..çiçek sana

**seyyah**

Kullanıcı

selam usta son resimi deve olarak düşünüp o şekilde araştırma yapmanı tavsıye derim kolay gelsın.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

deve başına benzetmek istedimdi olmadı
kurt keçiye saldırır vaziyette bu işareti eşkiya dışında bence kimse yapmaz mevcut işaretlerin üzerine nakışladılar bir çok işaretleri
yer güney marmarada ise bence ekiya parası gömülen bir yer de var burada diğer işaretler çok eski geçmişe ait kurt keçi sonradan yapılmış.sanırım

kayanın kendısı devedır usta,baska acılarda cok net resımlerı var,kurt ve kecının oldugu kaya hem devedır hemde yan yatan adamdır,dedıgınde haklısın,burda at iziyle it izi birbirine karısmıs vazıyette,medenıyetın uzerıne eskıya gelmıs işaretlerı yapmış,bu olayı bıraz karıstırsada yınede cozulmuycek gıbı degıl,şunuda belırteyım onemlı cunkı kurt başı,keci ve balıktan olusuyor,yanı onden bakınca kecı ve balık,sol yandan bakarsan kurt gorulur,yanı 3 de aynı işaret,tabı bunun sebebi var bunu daha sonra acıklıycam,yerımız dogrudur guney marmara dıyebılırız cok yakınız,keçi ve balık eskı medenıyet yapımı,kurt sonradan eklenmış,kurdu işaret eden cok net sonradan yapma bır işaret daha var,onuda eskıya sonradan yapmış gorunc3e cok sasıracaksın.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

usta bu son resmin olduğu kayalığın,karşı cephesinin resmi varsa? yollayabilirmisin,karşısını çok merak ettim.
ağaçlık felan varsa sorun değil,bana izdüşümü lazım.

a21medlı usta,sen resım ıste ıstemedıgın kadar var,kayalıga sırtını verınce karsı cepheyımı ıstıyosun?yoksa kecının gıdış yonunumu?kecinin gıdıs yonu batı karsıda karatepe vardır.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

lütfen yapılan yorumları alıntı yapıp kişileştirip tartışamaya sebep vemeyelim,kafanıza yatmayan yorum dahi olsa her yapılan yoruma saygı duymalıyız.saygılar..çiçek sana

usta,saygısızlık yapana saygı duymak zorunda degılım,yorumuna eyvallah,ama sahsımıza kımse yapamaz,yazılan yorumları ıyı okumanı tavsıye ederım,şu actıgım konu sıradan bır yer degıl,salyaları akan kurt bunu aramayan yok bu memlekette,ama degerını bılmıyorlar,acelecı davranıyorlar,ben ıstıyorumkı gorduklerımı bıldıklerımı paylasalım,ınsanlar nasıplensın,ben yanlış yoldaysam bende
sızın yardımlarınızla bunu duzeltırım,burda işaret zıncırı ve cozmen gereken sıfreler var,bahsettıklerımız sadece devede kulak suan,konuyu dagıtmasınlar ızle bak neler olacak daha yenı başlıyoruz :)

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

selam usta son resimi deve olarak düşünüp o şekilde araştırma yapmanı tavsıye derim kolay gelsın.

merhabalar usta,bakış acını begendım ,daha net resımlerı var ,ekleyınce haklı oldugunu daha ıyı anlarsın(alkış)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt