Tmm dikkat et Dedectore yada çubuk kullanmayı biliyorsan gözden birşey kacirma
Tamam konturol ederim, cihazla bakarım birsey yada boşluk yakalarsa devam ederim.
Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tmm dikkat et Dedectore yada çubuk kullanmayı biliyorsan gözden birşey kacirma
Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstat çubuk kullanmayı bilmiyorum ama bi arkadaşın sağlam bi makinası var boşluğu hiç kaçırmıyo, onunla konturol ederim. sanırım mezarı kaçırmaz.Aslında yer çok güzel bir yer çok uzakları rahatça gören bir yer. Umut ediyorum ki çubuk kullanmayı biliyorsun boşluk kontrolü yap. İşaretin olduğu kayanın yanında olan küçük taşların olduğu yer beni etkiledi kontrole değer. Ayrıca kayanın üzerinde bir yumurta var dediğin kayanın kendisini bir yokla
Yorum için teşekkür ederim.Bu kayalarin hepsi seyyar.
Seyyar kaya yaniltir. Sabit kaya kabul edip ilgilu yerlere bakip sonuc negatif cikarsa bosuna ugrasmaya degmez.
Bu kayayi zamanin adami-ustasi elinde ufak bir sopa ile yuzlerce metreye yorulmadan goturur.
Ustalarımız daha iyi bilir ancak Yumurtadan ziyade bir GÖZ e benziyor..Bu işaret bu taş yediyüz metre geride kalıyor, kime sorsam ne olduğunu bilmiyorlar.
Kayaya yumurta benzeri bir işaret çizmişler, orta kısmı harçla yapılmış.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aynen üstat banada tanrı göz olduğu söylediler, ona göre çözümü nedir?Ustalarımız daha iyi bilir ancak Yumurtadan ziyade bir GÖZ e benziyor..
Sağlam makina ? İsmi nedirÜstat çubuk kullanmayı bilmiyorum ama bi arkadaşın sağlam bi makinası var boşluğu hiç kaçırmıyo, onunla konturol ederim. sanırım mezarı kaçırmaz.
Enfad üstat boşluk yakalamada çok iyi.Sağlam makina ? İsmi nedir
GraSviTi