Arkadaşlar kaplumbağa konusundaki bilgilerimizi teyit amaçlı olarak, hemen yanında fil, yön işareti dikili taş ve birkaç işaretten oluşan bir konu açıyorum.
Konuyu açarken arazideki işaretlerden bir arada olanları açmaya çalışacağım. Konusunu açtığım arazide (yaklaşık olarak 5 dönüm) benim tespit ettiğim 9 farklı işaret var. Micro ölçekten makro ölçeğe doğru konunun durumuna göre işaretlerin hepsini burada yada tek tek konu açarak başlatacağım.
Gözlemlerimizin bizleri nereye götüreceği ve neler olabileceği konusunda tüm arkadaşlarımızın ve ustalarımızın fikirlerini bekliyorum.
İşte bir arada bulunan işaretli taş ve resimleri;
Dikili taş
Şimdi bazı arkadaşlar ıslatıp çek der. İşte burda ıslatılmışı var
V işaretimiz
Fil
Tosbik
Tosbik ve fil dikili taşa bakarken
Deni kenarındaki işaret yada hedef taşı (çatal arasından bakıldığında dikili taşımıza bakıyor)
Dikili taşımızın arka kısmında kalan büyük kaya kütlesi
Konuyu açarken arazideki işaretlerden bir arada olanları açmaya çalışacağım. Konusunu açtığım arazide (yaklaşık olarak 5 dönüm) benim tespit ettiğim 9 farklı işaret var. Micro ölçekten makro ölçeğe doğru konunun durumuna göre işaretlerin hepsini burada yada tek tek konu açarak başlatacağım.
Gözlemlerimizin bizleri nereye götüreceği ve neler olabileceği konusunda tüm arkadaşlarımızın ve ustalarımızın fikirlerini bekliyorum.
İşte bir arada bulunan işaretli taş ve resimleri;
Dikili taş
Şimdi bazı arkadaşlar ıslatıp çek der. İşte burda ıslatılmışı var
V işaretimiz
Fil
Tosbik
Tosbik ve fil dikili taşa bakarken
Deni kenarındaki işaret yada hedef taşı (çatal arasından bakıldığında dikili taşımıza bakıyor)
Dikili taşımızın arka kısmında kalan büyük kaya kütlesi
Son düzenleme: