butun icatlar caresizlikten eksikligin farkedilmesinmesin bulunmustur hala gunumuzde bu tur calismalar vardir kimisi imkani vardir calismalarini surdurur yeni seyler uretmeye calisir kimiside ben gibi bos vakti varsa saksiyi calistirmaya calisir uretkenlik sadece ortaya somut birseyler koymak degildir ... konumuza donnecek olursak asiavci ustamiz burada paylasmis oldugu yukardaki resimde kablumbaga uzerindeki cizgiler ve uzerindeki rakamlar hic bir sekilde degismez konusu
Eger hedefimiz 1 yani kuyruk ise 1 i kavlumbaga uzerinde 9 kutucuk bulundugu icin 1×9= 9
Yada butun kenarlarin toplami 15 oldugu icin 1x15= 15 olarak bakilabilir
Butun kenarlar bu sekilde cihaz yardımıyla yada yuzey kontrolu yapilabilir ciplak gozle
Not: işin icinde birde zaman kavrami var dedi asiavci usta yukaridaki kablumbaga uzerindeki rakamlari bir saat sekli alirsak bas kisimda 9 var 4 .3 .8.1.6.7.2 ve ortada 5 varbu tabloya kafamizda bir saat sekli yukler isek hmmm ama burada 5 haric kenarlarda 8 rakam var ...kirmizi ile yazili olan rakamlar cift sayilar 9 rakaminin oldugu yere 12 dersek ,4 rakami cift oldugu icin saatimiz uzerinde cift rakami yani 1ve2 yi temsil ediyor 3 tek 8 cift orayada 4ve 5 diyelim ve 1 rakamina 6 diyelim siradaki rakam tekrar cift 6 rakami bunada saatin sekline gore 7ve 8 diyelim ve diger rakama gecelim 7 rakaminin saateki yeri 9 dur ardindan tekrar bir cift rakam 2 ve 10.11
Bir not daha kablumbaganin hizi saatte 0.27 kmdir saygilar usta degilim sadece merakliyim aklima farkli bir teori gelirse yazmaya devam edecem insaAllah
Yanlis anlasilmak istenmem sizlerdeki paylasimcilik ruhunu gordukce sizlerden hevesleniyorum tabi bu hyazdiklarimin dogru oldugunuda savunmuyorum dogruyu Allah bilir
Asiavci ustam bilir
Ve bide gömen bilir hatirliyorsa )
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi