beşikte lazımmı diyecektim bende yok acıklamalı kızma yakışmaz ustama nasıl kızarım töbe töbeNe kızarsın barnak kadar çocuğa![]()
beşikte lazımmı diyecektim bende yok acıklamalı kızma yakışmaz ustama nasıl kızarım töbe töbeNe kızarsın barnak kadar çocuğa![]()
dur şöyle yapalım şimdi bu fotorafı @Necat. ustam alsın açıklamalı konunun altına eklesin ayrı kalmasın bari araya yazılarınız girdideAbim yer seninmiavludan daha iyi
![]()
İnan ben o sayfayı bulasıya uyur kalırdım. Sen nasıl üşenmeden teekk tekk 300 sayfa geri gittin yada 494 sayfa ileri.@Roni Ustam bu fotoğraf sizin müsaadenizle taaa 494 sayfada buldum 5 Şubat 2023 tarihli saat 15 ;37 atmışsınız çok bunalan daralan terlikten korkanlar siramaya giremem diye korkanlar buyursunlar listeyi fazla uzun tutma istersen @SiyahBeyaz gurban içeri tam gözükmüyor ama balık istifine kimse bişi diyemez balık demisken burası mutlaka dereye yakındır @Necat. Ustam olta takımını yanına al![]()
Önceden önümde 19 inç ekran vardı abi. Simdi cep telefonu var. Ancak bu kadar oluyor.@SiyahBeyaz la gardaşım az önce bir konuya baktım bayram abim cizimli yorum yapmış eğri büyrü eskiden bayram abim çok özenli simetrik cismler yapardı sence yaşlılıktan mı![]()
Yahu ben ne kadar bir zulaya yanaşıp dızoluk yapmaya yeltensem bu benim gönül tahtım abe heyranım beni ele veriyor. Abe değil mübarek gözetim kulesi amiri resmenBotanikçi balıkçı ihtiyar delikanlı vebahçeli ustalar nerde
![]()
Ne edelim umutsuz da yaşanmazÖnceden önümde 19 inç ekran vardı abi. Simdi cep telefonu var. Ancak bu kadar oluyor.
Bütün kabahat 99 kiloluk sarikizda.
Kavussaydik bi
Bak o zaman nasıl çizimler yapardım.![]()
Hoş geldin gardaşım ne edem gözde gönülde dostları ararYahu ben ne kadar bir zulaya yanaşıp dızoluk yapmaya yeltensem bu benim gönül tahtım abe heyranım beni ele veriyor. Abe değil mübarek gözetim kulesi amiri resmen![]()