Deve nin her tarafina makine tuttuk tik yokAbim oturmuş deve demedinmi![]()
Deve nin her tarafina makine tuttuk tik yokAbim oturmuş deve demedinmi![]()
Abim gerçekten oturmuş deve yüklü veya yüksüz tam anlamıyla benziyorsa bana mağara göster YeterBide o kisim taşlanmış sag tarafi
Mağarayı da cok inceledim cubuklar ile mağaraya girmeden boşluk var gibi ama o bölge hep kayalık olduğundan catlak cok guvenemedim cok yaniltti geni cubuklarAbim gerçekten oturmuş deve yüklü veya yüksüz tam anlamıyla benziyorsa bana mağara göster Yeter
Tek hõrgúclü bildiğin deve tipa tipAbim gerçekten oturmuş deve yüklü veya yüksüz tam anlamıyla benziyorsa bana mağara göster Yeter
İşte mağara sıkıntılı iki kademeli dere buyuk basamak gibi düşün dereden nerdeyse bes alti netre yuksekte mağara ama deve ile ayni hizaye geliyor hafif kuzey dogu gibi deveye göre deve be o nagaraya direk gidemez dursek yapan yeri dolasmasi gerekiyorAbim gerçekten oturmuş deve yüklü veya yüksüz tam anlamıyla benziyorsa bana mağara göster Yeter
Fotoğraf yok daha once çekmiştim sildim ilerde insallah birde deveden bakinca ayni devenin horgucune benzeri tepemiz var ama arasi bayağı var kus ucumu üç km deveyi fotoğraf larken tepe tam gözüküyor yani hepten veni bebden alıyor tepede kayalık ama oyke bildiğin tür kayalik degil sanki resmen benzetilmisAbim bir fotoğraf paylaş bakalım merak sardı uyku tutmaz beni
Nasipse göreceğiz kayalık taraf testere ağzını andırır gibimiFotoğraf yok daha once çekmiştim sildim ilerde insallah birde deveden bakinca ayni devenin horgucune benzeri tepemiz var ama arasi bayağı var kus ucumu üç km deveyi fotoğraf larken tepe tam gözüküyor yani hepten veni bebden alıyor tepede kayalık ama oyke bildiğin tür kayalik degil sanki resmen benzetilmis
Yok ustam bu tepe çok farklı dag dusun sira dağlar aslinda ama o tepe okan Dağ önde duruyor devenin Kuzey doğusuna düşüyor kum kaya dediginiz turden kayalık vede çok dik ucgenimsi bir dag bu dagin semer yapan yeri var ama deveden gözükmüyor da irda şüphe vettigim bir yer var bura ile ilgili degil bu dağ ucgenimsi bir dag her tarafdan gözükür bir dag üçgene benzerimi benziyir iste devasa üçgenNasipse göreceğiz kayalık taraf testere ağzını andırır gibimi
Cevredeki koylerde cok kiliseler var vede hepsi bu tepeyi görüyor baş papazların yeri burası bu kilisekerin hepsinin dogusuna düşüyor bu tepe vede patika yollari bike belli uzaktan belli oluyorNasipse göreceğiz kayalık taraf testere ağzını andırır gibimi