Bardağını al git ben her türlü çay demlerimTermos yokmu? Yanımda dursun. Beni bir oraya bir buraya yorma
Merak etme ustam benim eksik ve imla hatalarimi @GÜLBAHÇELi abem birazdan düzenler düşük cumleden dolayıda tum mekandan özür dilerim parmaklarimda problem var zaten gücün yazıyorum hatami yüzüme vuruyon gibi siz taş atarsaniz bende taşa başımı uzatirim ne edim@Necat. Abi bu Okliti banla gitisn. Yazılarda çok imla hatası yapıyor. Bu benide geçti. Beni geçmesini hazmedemiyorum![]()
fazla dediğin ne var baktım göremedim hepsi konuyla ilgili ben çay işini bıraktım termusla ilgileniyorumHoş geldin mübarek ustam kusurmuz var ise af ola sizin yazınızı görmedim henen çay geliyor nasıl ustersiniz @GÜLBAHÇELi ustam epeydir sizin çayınızı icemedik ama oksun yinede burdan devam ederiz ama akteb işaretinden fazladan yazılar var onlarlada bir ilgilen istersen buyurun dostlar buyurun OKLİT çay dağıtıyor
O seni banlattırıp istediği gibi at oynatacakMerak etme ustam benim eksik ve imla hatalarimi @GÜLBAHÇELi abem birazdan düzenler düşük cumleden dolayıda tum mekandan özür dilerim parmaklarimda problem var zaten gücün yazıyorum hatami yüzüme vuruyon gibi siz taş atarsaniz bende taşa başımı uzatirim ne edim
Çaktırma konu senlik değil. Ben taşı başka yere atıyom ki Necat abim görsün gelsin. Geldiğini gördüm o konuşmasada olur. Az kaldı onunda kalemini kıracam zaten. Şu mülakatları bi geçeyim.Merak etme ustam benim eksik ve imla hatalarimi @GÜLBAHÇELi abem birazdan düzenler düşük cumleden dolayıda tum mekandan özür dilerim parmaklarimda problem var zaten gücün yazıyorum hatami yüzüme vuruyon gibi siz taş atarsaniz bende taşa başımı uzatirim ne edim
Atda var meydanda buyursun benlik bi durum yok sayilir da OKLİT gider geometri gelir degisen bisi olmaz sadece bastan baslariz bizde ne edelim başa gelen çekilir ustalarima saygı duyarımO seni banlattırıp istediği gibi at oynatacak![]()
Sev dövsende haklısın kessende haklısın. Kusur varsa her daim benimdir. Benim abe heyranım senide aksatmışsam hakkını helal et. Valla ne desen haklısın. Soramıyoruz diye sanmayasın ki abem heyranımızı unuttuk çok şükür hâlâ gönül paremizdesin. Seni unutmak ne mümkün. Sen ne dersen de ben yine ellerinden öpmüşüm abemin hürmeten.Eskiden hal hatrımızı soranbahçeli abimiz vardı kıymet veren Roni gardaşımız vardı onlarda bizi sormaz oldu dünya böyle bir yer işte
Baş tacısın gardaşımSev dövsende haklısın kessende haklısın. Kusur varsa her daim benimdir. Benim abe heyranım senide aksatmışsam hakkını helal et. Valla ne desen haklısın. Soramıyoruz diye sanmayasın ki abem heyranımızı unuttuk çok şükür hâlâ gönül paremizdesin. Seni unutmak ne mümkün. Sen ne dersen de ben yine ellerinden öpmüşüm abemin hürmeten.![]()