Abe valla o gün ekmek yoktu yanımızda bi çay birde ateş. Bizde dedik bari balık yiyelim. Ama sağlamda yedirtti kaçak çayda soda gibi geldiYahu Roni gardaşım gırgır ekrandan alasım geldi balıklarıvicdansız botanikçi
![]()

Abe valla o gün ekmek yoktu yanımızda bi çay birde ateş. Bizde dedik bari balık yiyelim. Ama sağlamda yedirtti kaçak çayda soda gibi geldiYahu Roni gardaşım gırgır ekrandan alasım geldi balıklarıvicdansız botanikçi
![]()
Afiyet olsun gardaşıma birde ballandırarak anlatmasaAbe valla o gün ekmek yoktu yanımızda bi çay birde ateş. Bizde dedik bari balık yiyelim. Ama sağlamda yedirtti kaçak çayda soda gibi geldi![]()
Abi bu işler öyle oltaya bakmaz. Tecrübeye bakar. Derede soba tuzağı ile yakalıyoruz. Bırakta yendiğinide ağız tadıyla anlatalım. Ben senin balıkçın üzülecek diye napim susayım mı? Hiiç kusura bakma abe heyran. Dayak yiyene kadar devam beni satma yeter banaAfiyet olsun gardaşıma birde ballandırarak anlatmasagardaşım balığa gidip boş gelenler var isim vermiyorum balıkçı
![]()
Yok gardaşım ben kırmızı etciyimAbi bu işler öyle oltaya bakmaz. Tecrübeye bakar. Derede soba tuzağı ile yakalıyoruz. Bırakta yendiğinide ağız tadıyla anlatalım. Ben senin balıkçın üzülecek diye napim susayım mı? Hiiç kusura bakma abe heyran. Dayak yiyene kadar devam beni satma yeter bana![]()
Esselamualeykum mubarek ara sıra kara demlik muhabbetlerinizi okuyorum@Kafkaslı mübarek nasılsın iyisindir inşallahbahçeli abim bu aralar durgun
sen niye gelmezsin muhabbete
![]()
Sen bizim balıkçıyıda geçtin. Senin yaptığın düpedüz zalımlıktır. Ahh ahh satışa geldik yineSabaha sabah balıkları görünce dayanamadım. Balıkçının önünde aldım soluğu vallahi. Akşama balık ziyafeti çekecem kendime![]()
Balıkçıyıda davet edecem. size yok.
![]()
İsim söyleme ayıp olur, başharfi Necat ile başlıyorAfiyet olsun gardaşıma birde ballandırarak anlatmasagardaşım balığa gidip boş gelenler var isim vermiyorum balıkçı
![]()
Ufacık balıkları yakalamışlarHe valla doğru diyorsun abe heyranım. Ben çayı bile balıksız yapmamışım
Bak çaydanlık bi yerde balıkta aynı yerde. Başka yerde de değil haa
Valla o gün sağlam yemiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 28042