KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 837 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Ustam evet doğru diyorsunuz mezarlık bölgesinde olanlar daha gür oluyor takip ediyorum elbette şu bir senelik olanlar yokmu onlar kafamı karıştıran çiçekli olanları cozmek daha kolay birde çevremde çok eski yerlesim yeri var yerlesim yeri ve mezar sistemleri aynen sizin dediğiniz sisteme dayali yerlesim yeri + mezarlık+ yol burası tamam birde yerleşim yerlerinin içinde mezarlar var bu mezar olan yerde kilise veya manastır kalıntısı yok işaret sistemide yok bol bol taş teknesi çıkıyor içi boş bir sey yok kemik hariç
O tür yerlerde karınca yuvalarına bakacaksın. Kanatlı karınca yuvası bulmaya özen göster. Irkın yarısı kanatlı yarısı kanatsız. 🙂👍

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
O tür yerlerde karınca yuvalarına bakacaksın. Kanatlı karınca yuvası bulmaya özen göster. Irkın yarısı kanatlı yarısı kanatsız. 🙂👍
O zaman bu gibi yerlere baharın gezmek gerekir diye düşünüyorum @Roni ustam ozellikle yağmur zamanında karıncalar yuva ağız kısmını hep yüksek tuttarlar yuvalarına yağmur suyu girnesin diye hep dikkatimi çekmiştir acep bu eski kavimlerde karincalarimi örnek mi almıştır onlarda mezarlarına su girmesin diye bazı önlemler almışlar kanal sistemiyle hayvanlarda dün arazide gezerken bazı seyler gördüm bu sokak köpekleri arazide çok var o bölgelere bırakılıyor bu köpekler eski mezarlık yerde yatıyor esas yapmaları sebebi bu hayvanlar biraz hırpalanmış insanlar tarafindan o kısma burdan girmeyim mezar üstlerinde yattıklarıni gördüm

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
bazan işi şansa bırakayım diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt