KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 876 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Eyvallah üstadım Allah razı olsun gerçekten hepinizi özlemiştim.
Bende hepinize sahat,sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum amin inşallah.
Oyoyoy kıymetli üstadım gelmiş hoş geldin tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız rabbim yüreğine dert vermesin inşallah

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Napcan sen bizi abe heyran. Söyle ki ona göre ispiyonlayayım kendimi sana. Zulanın yerini söyleyeceksen hemen cevap veririm haa. Zaten uzun zamandır aç bıraktın bizi 😂😂😂😂
Vicdansız botanikçi 😂 işin gücün gözün zullada de abine zullaları sana kurban edeyim

nik

USTA
Super Moderatör
Oyoyoy kıymetli üstadım gelmiş hoş geldin tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız rabbim yüreğine dert vermesin inşallah
Amin cümlemize inşallah değerli üstadım.
Baş tacısın.
Saygılar ve sevgiler hayatta en değerli hazine sevgidir.

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Amin cümlemize inşallah değerli üstadım.
Baş tacısın.
Saygılar ve sevgiler hayatta en değerli hazine sevgidir.
Nik ustam tekrardan hoş geldiniz, sizi görmekten mutlu olduk. Yalnız bu @Roni ve @Deli Fırat ustalar hoşgeldiniz falan diyerek çay işini size yıkarlar, lütfen oyuna gelmeyin :) onlar demleyip size ikram etsinler :) İlk çaylar benden olsun
1709981821631.png

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Vicdansız botanikçi 😂 işin gücün gözün zullada de abine zullaları sana kurban edeyim
Yaw abe heyran yine beni can elimden vurdun. Sen böyle yapınca ben haraç alamıyom 😂😂😂

Senin sağlığın sıhhatin bize kafidir biizniALLAH. Rabbim ömrüne hâyr bereket versin İnş’ALLAH benim kendi güzel gönlü güzel abe heyranım. 🙂🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹🌹

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör

kaan5557

Kullanıcı
Çay saati yaklaşıyor keyfiniz bol olsun afiyet olsun ama bir sorun var.. Özellikle Fırat abi sana söylüyorum.. Bu çaylar içilirken " Definecilikte doğru bilinen yanlışlara hiç değinmiyorsun bilgilendirme yapmıyorsun..
Mesela örnekmi; Arazide gördüğümüz oymalar mezarın habercisi değildir.. Çobanların can sıkıntısından yaptığı süs...
Yine arazide gördüğümüz nal işareti define işareti değildir.. Doğrusu ; yakın civarda at bakım merkezi olduğuna delalet eder.. o zamanların otomobili atlar olduğundan bir nevi oto sanayi yakınlarda işaretidir..
Lutfen abi artık doğruları söyleyelim..
Saygılar..

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Hallo Guten Abend,Es tut mir leid.
Herkese iyi akşamlar yaklaşık üç aydır siteye giremedim dışarıdayım kusura bakmayın arkadaşlar başka bir neden yok sadece gittiğim yerde İnternet yoktu Allah dilerse bundan sonra beraberiz .
Sagılar ve selamlar .
Hoşgeldiniz ustam...😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt