Sen beni ayir caydan bakalim. Sen beni takip edersin bir daha. Yola civi doseyecem tekerine batsin takip edemeyesin
Sen beni ayir caydan bakalim. Sen beni takip edersin bir daha. Yola civi doseyecem tekerine batsin takip edemeyesin
Ustam burda haksızlık yapiyon gibime geldi siz okkalı seversiniz sonra gece gülbahçeli ustam ile Deli Fırat ustam onlayindi siz yoktunuzki yoksa size ozel olarak belirtirdim (okkalı sevenler ) diye çivi olayına gelirsek çivileri takıp ederek size ulaşırım nasil olsa dari değil kuşlar yemez yoldan toplayarak gelirim baskasi farketmesin diye buyurun @TRUVA ustam hen semaver Hemi okkaliSen beni ayir caydan bakalim. Sen beni takip edersin bir daha. Yola civi doseyecem tekerine batsin takip edemeyesin
Benim verdiğim çay kesmedi galiba...Selâm aleyküm define mekanı çay varmı çay
Eyvallah kıymetli abim ikramın kıymetli yanlız dem tutmazBenim verdiğim çay kesmedi galiba...
Kaçak yoktu ustam bu ruhsatlı çalışmadan...
Ya bu Roni nerelerde arazi oldu iyiceEyvallah kıymetli abim ikramın kıymetli yanlız dem tutmaz
İki gün önce görüştüm sıkıntı yok iş yoğunluğu var ama sen yine ara hâl hatrını sorYa bu Roni nerelerde arazi oldu iyice
Çay var çayyyy buyurun ağalar beylerCay verin deli geldi. Delirmeden bir sakinlessin?