Sen neredesin müdürüm makam seni değiştirdiCay verin deli geldi. Delirmeden bir sakinlessin?
Sen neredesin müdürüm makam seni değiştirdiCay verin deli geldi. Delirmeden bir sakinlessin?
Sagolasin kurbanÇay var çayyyy buyurun ağalar beyler
Okkali sevenler
Delileri topluyorum. Savasa gidecemSen neredesin müdürüm makam seni değiştirdi
Afiyet olsun ustam şifa niyetineSagolasin kurban
Delileri topluyorum. Savasa gidecem
Yakışır müdürümSagolasin kurban
Delileri topluyorum. Savasa gidecem
Ustam @GÜLBAHÇELi ustam her daim mekanda özellikle gündüz gece pek takılmıyor zanimca duvar diplerinde yürüyordur öyle olunca buda duvar dibinden cok çıkmışAyrıca bahçeli abim nerde bu aralar pek resmi oldu ne çay verir ne muhabbete gelir hadi onuda geçtim eskiden bir gün gelmesem arar sorardı iki hafta gelmedik bir sormadı ayran içtik ayrımı düştük
Olayın farkindayim size cevap vermek bana düşmez elbette bunlar dun yakalanmis onun icin yazdim haberler dede gecti onun icin resim atmak bahanesi ile yazdimSitem ettim bakalım cevap ne olacak
Öyle bir manada yazmadım kıymetli abim sen serbestsin benim için öylesin resme gelecek olursak bu tür şeyler bana inandırıcı gelmiyor atı alan Üsküdarı geçeli çok olmuşOlayın farkindayim size cevap vermek bana düşmez elbette bunlar dun yakalanmis onun icin yazdim haberler dede gecti onun icin resim atmak bahanesi ile yazdim