KARA DEMLİK ÇAY OCAĞI | Sayfa 34 | Define işaretleri ve anlamları

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Öyle bir manada yazmadım kıymetli abim sen serbestsin benim için öylesin resme gelecek olursak bu tür şeyler bana inandırıcı gelmiyor atı alan Üsküdarı geçeli çok olmuş 👍
Eyvah ustam zaten çıkan taş teknesi ne kapagi var ne de başka birşey yalak tasi gibi kalmis bu gibi taş tekneleri inşaat yaparken ozellikle temel kazisinda tesadufen çıkıyor bolgeden yaklasik dört metre gibi deriinlikten buda onlardan biri

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
@TRUVA ustam çay istedi ama çaya bilem bakmadi sembollere takıldı kaldı hele nik ustam bir çeviri yapsin Bakalım o zaman daha güzel inceleme yapariz maşallah mekanımız kütüphane gibi arayan ne aradığını bilirse cok güzel bilgiler var ustalarimiz çok güzel bilgiler vermis ellerine emeklerine sağlık

Moderatör tarafında düzenlendi:

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Ayrıca 🌹 bahçeli abim nerde bu aralar pek resmi oldu ne çay verir ne muhabbete gelir 🤔 hadi onuda geçtim eskiden bir gün gelmesem arar sorardı iki hafta gelmedik bir sormadı ayran içtik ayrımı düştük 😂
artık çay vermiyorum kendim demleyip kendim içiyorum :D doğru gelmesen arar sorardım genede sorarım da şu aralar gece işleri yoğunlaştı birde sizler çok çalışıyorsunuz gelmiyorsunuz gelsenizde çok geç geliyorsun saatler uyuşmuyor rahatsız etmiyim diye sessizce gelip gidiyorum ben dostlarımı unutmam arada bir forma giriş çıkış yapıyorsun bende bir sorun yok diye aramadım ayran içsekte ayrı düşmeyiz gurban sen rahat ol bazen insan kafa dinlemek rahatsız edilmek istemez belki öyle bir durum var dedim yadeyilse hep aklımdasın;)

sneder

Kullanıcı
Ustam mesaj kutun kapalı ondan buraya yazıyorum.senin bu doğa ve bitkiler konusunda yazdıkların çok ilgimi çekti. Bende doğada meşe ormanında 1 tane sedir neden olur diye hep düşünürdüm. bu konular hakkında biraz daha çok yazsan bizi bilgilendirsen çok memnun olurum. kimsede olmayacak çok değerli bilgiler gerçekten. mesela doğada gezerken bozkırda yaban inciri görürüm yada yaban armudu bunların anlamları gerçekten nedir nasıl öğrenilir nerede okunur çok merak ediyorum. Teşekkürler
Çaydanlığımı bulamadım bende dedim belki biriniz hayrına bi çaydanlık verirde çayı demleriz abe heyranım 😂😂😂

Üst Alt