allah yardım etsin o zaman ne diyimHoşbuldum ustam Allah razı olsun inşALLAH. @Deli Fırat abem benim kırmızı mavi yeşil sarı siyah beyaz tüm çizgimdir ustam yapacak birşey yok
allah yardım etsin o zaman ne diyimHoşbuldum ustam Allah razı olsun inşALLAH. @Deli Fırat abem benim kırmızı mavi yeşil sarı siyah beyaz tüm çizgimdir ustam yapacak birşey yok
El öperek ölünmez hürmet edene de gülünmez gülen kendine gülsün. Bizimki saygıdan samimiyetten içtenliktendir BiizniAllah. Olsun 01.01.1984 ana doğum belki gün oalrak büyüksündürikimiz aynı anda yazmışız hoşbuldum ustam benim varol sağ ol sağlıklı ol her daim inşallah
Kanıt var daha öncede yapmıştım, hatta vicdansız sana ada çayı ikram etmiştimHoş geldin mübarek nerelerdesin
Dünyanın sonu geldi balıkçı çay ikram etmiş
Alacağın olsun kıymetli gundimroni hoşgeldin güzel ustam.....sen bu gundiye bakma )
Merak etme zamanla optimize edersin zihnindekileri. Buranın en kıdemli cahili benim ben bile hatırladıkça konuşuyorumvallaha geri geldik ama buralara, hangi yüzle geldik bilmiyorum...haddinden fazla şeyleri unutmuşum çoğu şeyler aklımda yok...bakalım ne olacak...
bizde gözlerinden öperiz degerli ustadım kardeişm abim dostum benim..El öperek ölünmez hürmet edene de gülünmez gülen kendine gülsün. Bizimki saygıdan samimiyetten içtenliktendir BiizniAllah. Olsun 01.01.1984 ana doğum belki gün oalrak büyüksündür
Vallahi doğru hakkını helal et bitki çayı ikramı vardı needem kimse yok kime sarayım ihtiyar delikanlı müdür oldu saramiyorumKanıt var daha öncede yapmıştım, hatta vicdansız sana ada çayı ikram etmiştim
Gel gel sana ben sıcacık çay ısrmarladım. Sen nasıl kardeşinin çayını içmezsin abi söyle bakamKanıt var daha öncede yapmıştım, hatta vicdansız sana ada çayı ikram etmiştim