Cevap: Kuşkaya
ersan ustam. dediğim gibi alel acele yola çıktım. fotograflayıp gezmekten başka bir şey yapamadım. boşluk tespiti, makina kontrolu bu civarda hiç bir yerde yapamadım.
bir benzerlik var ustam. insan yüzünü andıran hatlar mevcut. çizdiğiniz resim ile daha da belli oluyor. kuşun doğusunda bir duvar var. kuştan tahmini 10-15 metre sonra başlıyor. tepenin zirvesine kadar çıkıyor. bulunduğu tepede dev bir yığma gibi.
bu tepeyi önemli buluyorlar....
merhaba HARBICI usta burada benim gurdume gure bi keklik tam yuvasainin uistunde duruyor ikitane mezar isaretin var ,,birde ,,sondurak ustamizin dedine bende katiliyorum gurasa dolu olabilir .
bu keklin etrafinda bosluk alabildin mi cubuklarlan bu keklin altinda girisin olmali deyerli bir mezara .
ana paraya deymesinler deye gursandada olabili mujdesi .
merhaba cantar ustam saten bende bu yerleri anlatmaya calisiyorum girisi uzakta deylidir bu etraf lazim bosluk cubuklarlan cok guzel incelensin burada bir oda olmalasi cok buyuk .
ersan ustam. dediğim gibi alel acele yola çıktım. fotograflayıp gezmekten başka bir şey yapamadım. boşluk tespiti, makina kontrolu bu civarda hiç bir yerde yapamadım.
sanırım kuşun diğer tarafından bakıldığındada bir insan gözü ve yüzü var ...
bir benzerlik var ustam. insan yüzünü andıran hatlar mevcut. çizdiğiniz resim ile daha da belli oluyor. kuşun doğusunda bir duvar var. kuştan tahmini 10-15 metre sonra başlıyor. tepenin zirvesine kadar çıkıyor. bulunduğu tepede dev bir yığma gibi.
bu tepeyi önemli buluyorlar....