Çanliyim ustam. Öncelikle çubuğu oksit yapmasın diye sarı sprey boyayla boyadım hiç kundak kullanmadan çıplak elle kullanıyorum. Elime saf numune alarak olduğum yerden, sinyal alarak aynı metal var ise metale kitlenip aşağı yukarı salınım yapıyor. Kendi radyestezi çalışmalarıma göre numuneli aramalarda çubuğu kurdugumdan itibaren 10 saniye içinde yön verirse, o sinyali dikkate alırım. 10 saniye sonrası sinyalde ya çubuğun rengi ve metaline yada numunenin kendine yakın içerikli benzeri metale gider. Bendeki deneyim tecrübe böyle...![]()
Hayır hiç bir sıkıntı olmadı.peki boyanın tepkiye etkisi olmadımı. kullandığınız boya kimyasal ve plastik oranı yüksek olması lazım. sıkıntı olmadımı ?
Oralardadir o yine Abim.Bu zamana kadar çubuk işine merak duyup bu işi ciddiye alıp çalışmalar yapan son 7 sene icinde benim bildiğim 4 kişi var sitelerden.
Şunu söylemek istiyorum:
Kurduğu test merkezinde ve arazide çalışma yapmayan antiraman yapmayan hiç kimsenin başarılı olma şansı asla yoktur. Hangi çubuğu hangi sistemi kullanıyor olsa da.
Bu iş çok basite alınıyor.
Amma çok zor bir meseledir çubukçu olmak.
Ver 1000 lira al 2 çubuk.
5 sayfa yazı oku.
Çık araziye.
Bul sarilari.
Böyle bir dünya yok arkadaşlar.
Hiç olmayacak da.
6-7 senedir boşlukta hiç yanilmamiştim. Geçen hafta yanıldım ilk kez.
Dedigim metrajda hedefe ulasamamişlar.
Neden yanıldığımı sebebini de bulamadım. Fırsatım olursa tekrar gidip sebebini bulmaya çalışacağım insallah.