Mineral Eleme Sistemi | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Mineral Eleme Sistemi

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Memnun oldum @KALE 17 merkezdemisiniz. Bende komşunum pegaiden. Sizin havale bu konuda zengindir bir gün tanışırız inşallah.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Çanliyim ustam. Öncelikle çubuğu oksit yapmasın diye sarı sprey boyayla boyadım hiç kundak kullanmadan çıplak elle kullanıyorum. Elime saf numune alarak olduğum yerden, sinyal alarak aynı metal var ise metale kitlenip aşağı yukarı salınım yapıyor. Kendi radyestezi çalışmalarıma göre numuneli aramalarda çubuğu kurdugumdan itibaren 10 saniye içinde yön verirse, o sinyali dikkate alırım. 10 saniye sonrası sinyalde ya çubuğun rengi ve metaline yada numunenin kendine yakın içerikli benzeri metale gider. Bendeki deneyim tecrübe böyle...😌

peki boyanın tepkiye etkisi olmadımı. kullandığınız boya kimyasal ve plastik oranı yüksek olması lazım. sıkıntı olmadımı ?

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Sprey boyalar daha ince ondan pek etkilemiyor olmalı

_Trakyalı_

Vip Üye
Bu zamana kadar çubuk işine merak duyup bu işi ciddiye alıp çalışmalar yapan son 7 sene icinde benim bildiğim 4 kişi var sitelerden.

Şunu söylemek istiyorum:
Kurduğu test merkezinde ve arazide çalışma yapmayan antiraman yapmayan hiç kimsenin başarılı olma şansı asla yoktur. Hangi çubuğu hangi sistemi kullanıyor olsa da.

Bu iş çok basite alınıyor.
Amma çok zor bir meseledir çubukçu olmak.

Ver 1000 lira al 2 çubuk.
5 sayfa yazı oku.
Çık araziye.
Bul sarilari.
Böyle bir dünya yok arkadaşlar.
Hiç olmayacak da.

6-7 senedir boşlukta hiç yanilmamiştim. Geçen hafta yanıldım ilk kez.
Dedigim metrajda hedefe ulasamamişlar.
Neden yanıldığımı sebebini de bulamadım. Fırsatım olursa tekrar gidip sebebini bulmaya çalışacağım insallah.
Oralardadir o yine Abim.
Bence sebebini biliyorsun.
Tekrar gidebilirsen kaçmasına fırsat vermezsin diye düşünüyorum.

Reedmann

Vip Üye
Ustam onu bunu bilmem de dolgu topraktaki sinyal halen aklımda çok yordu beni ne olduğunu göremesem gözüm açık gider multi milyoner olsamda kısmetse açıp bakacam olmadı görüntülü alacam yine kaçarı yok 5 litre ter dökmüşümdür namussuza 😄

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
@Kader25 abim bana arazide ustalık yapmış hocalık etmiştir. Buna rağmen çubuk işinin çok zor olduğunu müthiş bir sabır ve bol pratik istediğini görerek bu işten ben vazgeçtim. Tabiyki boşa çalışmalarım da oldu, o olmazsa olmaz zaten. Şimdilerde gittiğim yerlerde görüyorum eline bir çift çubuk almış adam yanımda tespit yapıyor mal burda diyor 😅 soruyorum derinlik nedir ? Odanın mi içinde ? Odanın taban tavan derinliği ne ? Mineral olma olasılığı nedir? Zihniniz oda çizmiş olabilir mi ? Bunun gibi belki 10 soru soruyorum. Bakıyorum kem küm... Çubuk işi ayağa dusucek basitlik de bir iş değil derim.....

Üst Alt