Ustam şu benim paylaştığım son foto necidir Anlayamadım bir türlü Kimisi yılan dedi kimisi ok işareti dedi Burun kısmında merdiveni andıran basamaklarda varFigürleri bana sor.
Özel eğitim aldım ülkemizin bu konudaki en iyi ustasından elhamdülillah.
![]()
Ustam şu benim paylaştığım son foto necidir Anlayamadım bir türlü Kimisi yılan dedi kimisi ok işareti dedi Burun kısmında merdiveni andıran basamaklarda varFigürleri bana sor.
Özel eğitim aldım ülkemizin bu konudaki en iyi ustasından elhamdülillah.
![]()
Demekki dogru yoldayız usdam ,Hayal gücüyle bir çok şeyde söylenebilir ama evet insanı andıran bir görüntüsü var.
Tekrar gidecegim usdam ,Bu sefer biraz daha ayrıntılı resimlerim.İNSAALLAHAdam figürü olduğu net abi.
Arkadakileri göremedim.
@Deli Fırat usdam selamlar,,Abim dereye in yanlış hatırlamıyorsam dereye indiğinde sol tarafında çatal kaya olacak varsa çatal kaya son noktadır giriş ordandır
Boyle bir seymi usdam ?Abim dereye in yanlış hatırlamıyorsam dereye indiğinde sol tarafında çatal kaya olacak varsa çatal kaya son noktadır giriş ordandır
Kıymetli abim ayna kaya tam dik değil az eğimli olacak birde ayna kaya gerçekten pürüzsüz ve güneş ışığını yansıtır olacak hani bazı kayalar olurya uzaktan baktığında cam gibi parlak olur ayna kaya ışığın yansıdığı yer tünelin sonundaki yerdir hedef yeridir tabi bunu bir aynanın güneş ışığını yansıttığı gibi düşünme o zaman çok kolay olurdu@Deli Fırat usdam selamlar,,
Resimleri tek tek incelemem lazım, Siz hatırlıyorsanız mutlaka vardır,,
Benim size bir sorum olacak usdam, AYNA kaya hakkinda bilginiz varmi ?
Bu taş neden dikiliydi ? Ve 9 adim.önünde bu oturak var, ve bu kaya neden kenarina dikilmiş cok merak ettim.ve acaba AYNA kaya ile ilgisi varmı diye nerak ettim, bu tasin ebati 1,50 x 90 gibi
@Deli Fırat Saygi deger usdam Selamlar,Kıymetli abim ayna kaya tam dik değil az eğimli olacak birde ayna kaya gerçekten pürüzsüz ve güneş ışığını yansıtır olacak hani bazı kayalar olurya uzaktan baktığında cam gibi parlak olur ayna kaya ışığın yansıdığı yer tünelin sonundaki yerdir hedef yeridir tabi bunu bir aynanın güneş ışığını yansıttığı gibi düşünme o zaman çok kolay olurduayna kaya genellikle yamaça yakın olur çatal kaya daha aşağıda olmalı