aleykumselam en iyisi de o sizin yorumlarınızı severek takip ediyorum saygılarKonunuzu blgisayara girince yeniden inceleyeceğim. Sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Selamlar.
aleykumselam en iyisi de o sizin yorumlarınızı severek takip ediyorum saygılarKonunuzu blgisayara girince yeniden inceleyeceğim. Sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Selamlar.
nasıl yani af buyrun anlamadım ustam3 oyma açılmış konunuzun, devamı niteliğinde sadece farklı açıları var ama aynı yer yanılmıyorsam..
ilk açmış olduğnuz konuyu kast etmişdim...aynı mıntıka demek istedim..nasıl yani af buyrun anlamadım ustam
ya ben de zaten iki konu var o iki konuyuda 3 aydır bi sonuca bağlayamadım...Şöyle bağlayamadım her kafadan bir fikir çıkıyor tek başıma hangisine yeteceğimi anlamayadım açıkcası ustamilk açmış olduğnuz konuyu kast etmişdim...aynı mıntıka demek istedim..
o sistem de olucak inşallah ustamsağı solu yüzeysel bakmakla neticeye gidemezsin kardeşim. işçilikleri ağır ama kesin yerler.
girişleri ve odaları tespit etmen gerekir.buda ancak boşluk sistemiyle olacaktır.
buradan bişey anlamadıgım dediğiniz nokta da iki adet yapıştrlmiş gibi iki adet kaya var bende bişey anlamadım dier yerde açılmış mezar gibi görünen yere de sahte mezar dediler içine girip zıpladıgında aşırı derecede boşluk sesi alıyorsun..bana dedkleri sahte mezar dediler bilmiyorum artık
Sanırım burayı siz bu halede yokladınız, neye göre çalışıyorsunuz eğer boşluk almayı biliyor iseniz odaları çubuklarla tespit etmeye çalışın. kayanın üzeride işaretlediklerim parmak girecek şekilde delik mi.
Deliğin derinliği ne kadar. ağaç tokmakla boşluk kontrolü yapın.
Buradan bir şey anlamadım, özür dilerim.