sevgili kardeşi ilk resim bence daha anlaşılır bir duruma gelmiş. önden görünüm düşündüğüm gibi.
ben girişin büyük ihtimalle zeminden olduğu kanaatimi tekrar söylemek istiyorum. çizgi boyunca boşluk tespiti yapdınızmı bir tünel alabildinizmi bende merak ediyorum. kaya bir çok bulguları gizler görünümlü olması hesabıyla çok emin olmamakla beraber,ikinci bir yer barındırma ihtimali de olabilir.
bölgede bir çok yer işlenmiş görünüyor. ayrı ayrı değerlendirmeye gerek yok. zaten yeterli boşluk tespiti yapan bir kısmına vakıf olmuştur.
bulguların bir kısmı farklı noktalara serpili olsa dahi bu kısımda boşluk alabildinizmi.
tarif ettiğmiz gibi çuıkur bir yerde. uzak çekim. eğer bir ikincisi yoksa. bulguların bir kısmı açığına doğru gidiyor. mesafeyi bu görüntülerden söyleyemeyiz.ama bir çoğu bu karenin dışında. araziyi sizler gibi karşımıza alabilsek keşke.
sağında ve solunda,her hangi dikkat çeken bir yer, bir bulgu oldumu veya boşluk tespiti yapma imkanınız.
özetlemek gerekirse, güzel bir tespit ,bir çok noktayı aydınlatır diyelim. inşaallah başarmışsınızdır.