Piyasadaki olan çubuklardan hangisini tercih etmeliyiz | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Piyasadaki olan çubuklardan hangisini tercih etmeliyiz

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Hayır kestirmeden öğrenmek istediğim yok bir işi öğrenmek konusunda bir gerçek var ki o da şu insan ne kadar kendisi araştırıp okuyarak bilgilense de bir hoca bir öğretmen veya usta adına ne derseniz) ders alıp tecrübe ederek öğrenmesi apayrı bir şeydir araba kullanma örneğini verelim mesela ilk defa öğreneceğimiz zaman yanımızda araba sürmeyi bilen birinin bize yol gösterip öğretmesiyle bizim araştırıp okuyup kendi başımıza öğrenmeye çalışmamız arasında dağlar kadar fark var yanılıyor muyum
Şayet bitki bilgisi ile çubuk ilmini birleştirirseniz pek bir yardımcıya ihtiyacınız kalmaz. Bitki size nerde olduğunuzu çevrenizde nasıl bir tarih izleri olduğunu anlatır ve doğru saha seçimi sağlar. Bitki konusuna birnebze de olsa önem vermenizi tavsiye ederim. Selametle.

nik

USTA
Super Moderatör
Çubuklarla ilgili konuları inceleyiniz...
Almanızı tavsiye etmem kendi çubuğunuzu kendiniz yapın derim...
Kesinlikle Üstat doğru söylüyor kendi çubuğunuzu kendi yapın hazır olan çubuğu hiçbir zaman tavsiye etmem hiçbir işe de yaramaz Boşuna para vermiş olursunuz iyi forumlar diliyorum

MİR.

Kullanıcı
Şayet bitki bilgisi ile çubuk ilmini birleştirirseniz pek bir yardımcıya ihtiyacınız kalmaz. Bitki size nerde olduğunuzu çevrenizde nasıl bir tarih izleri olduğunu anlatır ve doğru saha seçimi sağlar. Bitki konusuna birnebze de olsa önem vermenizi tavsiye ederim. Selametle.
Evet bitki türleri araziyi bize anlatır geçmişle ilgili bilgiler verir ancak hangi bitki ne anlatır ne anlama gelir çok az insan bilir

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Evet bitki türleri araziyi bize anlatır geçmişle ilgili bilgiler verir ancak hangi bitki ne anlatır ne anlama gelir çok az insan bilir
Hah işte ona cevap verecek ustamız Roni'dir. Siz bitki örtüsünü söylediğinizde ne olduğunu size anlatabilir.

MİR.

Kullanıcı
Hah işte ona cevap verecek ustamız Roni'dir. Siz bitki örtüsünü söylediğinizde ne olduğunu size anlatabilir.
Bana kalırsa sadece benim sorduğum arazide yetişen bitkiler bazında değil de genel olarak hangi bitki ne anlatır hangi bitki bizim için önemlidir @Roni ustamız bu konuyla ilgili bir yazı kaleme alabilirse tabi müsaitlik durumuna göre bizler için çok faydalı olur

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Bana kalırsa sadece benim sorduğum arazide yetişen bitkiler bazında değil de genel olarak hangi bitki ne anlatır hangi bitki bizim için önemlidir @Roni ustamız bu konuyla ilgili bir yazı kaleme alabilirse tabi müsaitlik durumuna göre bizler için çok faydalı olur
Aşağıdaki konuyu titizlikle okuyup incelemeniz size çok şey katacaktır. Tüm gerekli önemli uç bilgileri konuda belirttim. Eksik kısımlarıda zaman buldukça eklemeye devam edeceğim biizniALLAH.

_Trakyalı_

Vip Üye
Çubuk SATIP, yeterli çubuk tecrübesini de kendinde barındıran biri yok.

Bilgi ya da tecrübe diye paylaştıkları şeyler, ezbere ya da bilimsel dayanağı olmayan, alıcıların da vakıf olamadığı safsatalı laf salatası olan durumlar.

Parasını verip çubuk aldım, nasıl kullanacağını da satan kişi bana öğretti ve harika işler basardim diyenlerin hepsi birer tavşan.
Video paylasanlarda angora tavşanı.

Parayla,pulla ya da hatırla olacak iş değil konu başlığının amaca hizmet etmesi.

Merak,azim,araştırma, sorgulama, çok yanılma, binlerce saat ar-ge gerektiren,komplike bir serüven.
Bedava peynir fare kapanında.

Rast gelsin.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Çubuk SATIP, yeterli çubuk tecrübesini de kendinde barındıran biri yok.

Bilgi ya da tecrübe diye paylaştıkları şeyler, ezbere ya da bilimsel dayanağı olmayan, alıcıların da vakıf olamadığı safsatalı laf salatası olan durumlar.

Parasını verip çubuk aldım, nasıl kullanacağını da satan kişi bana öğretti ve harika işler basardim diyenlerin hepsi birer tavşan.
Video paylasanlarda angora tavşanı.

Parayla,pulla ya da hatırla olacak iş değil konu başlığının amaca hizmet etmesi.

Merak,azim,araştırma, sorgulama, çok yanılma, binlerce saat ar-ge gerektiren,komplike bir serüven.
Bedava peynir fare kapanında.

Rast gelsin.
Angora Tavşanı ile
Ankara Tavşanları bitmez kardaşım 😀

Youtube üzerinde çubuk satan birisi vardı. 3-5 cümle yazdım. 7 dakikada 23 kez küfür yazıp hakaret etti. Ne çocuğum kaldı ne çocuğum ne ecdadim. Ekran görüntülerini aldım hemen. Ekran görüntülerini aldığımı şikayet edeceğimi yazınca hakime savcıya bakana da sövüp sıvadı. Onların da görüntüsünü aldım.

Ertesi günü baktım hepsini silmiş. Güzel bir şikayet dilekçesi yazdım. Savcılığa verdim. Amma süper bir hazırlık yaptım, küfürleri ayrı hakaretleri ayrı tehditleri ayrı endeksleri. Savcı beye bile iş bırakmadım. 😀

Aradan 3-5 ay geçti. Mahkeme sonuç kağıdı geldi. Bu edepsiz daha once de bazıları ile mahkemelik olmuş. Ceza almış lakin cezası ertelenmiş. Bana ettiklerinden de üst sınırdan ceza verilmiş. Ertelenen ceza ile yeni aldığı ceza birleştirilmiş buna kallavi bir maddi para cezası ve hapis cezası giydirmişler.

Mahkemede de önce o bana küfür etti dayanamadım bende karşılık verdim demiş. Bu dünyada ne kadar ""Argo Küfür"" varsa bilirim ki tüm şerefsizler evvelen yalancıdır.

O günden beri youtube kanalı kapalı.
7 bin liradan çok çubuk satmış. Kendi beyanı. Para kazanmış amma şerefini kaybetmiş rezilin birisiydi.

Bunun yanında da bir tavşan vardı.
Angora tavşanı ifadesini okuyunca bu hadiseyi hatirladim. 🙂

oymak beyi

Kullanıcı
yotubede bi video denk geldi , cubuk satan bi vatandaşın videosu. çubuğu tutuyor bi yerlere cekio orayi kazıo bi para buluo , sonra baska bi yöne götürüyor çubuklar herif orayi da kazio ordan da para cikio böyle devam eden bi video. yorumlara bi bakayim dedim bide ne göreyim . herif duayen imiş . herkes bi övgüler ustam sen piyasada teksin ustam sen bu işin pirisin şöyle böyle bi övgüler akıl alır gibi değil . herhalde gerçekten kabiliyetli bi usta dedim numarası yazio orda . aldım numarasını . müsait bi zamanda watsaptan yazdim , selam sabah tan sonra ustam dedim üç tane çubuğunuz var satlık , ben mineralli bi toprakta toplu para arıyorum hangisi işime yarar dedim. cubuklardan birini gösterdi bunu al dedi . tamam dedim. ustam bide şunu merak ettim , ben daha önce bir cok farkli cubuk kullandım hepsi de biseylere sürekli dönüyor ,çok dedim hani at nalı çivisi topladım . senin cubuklarin bunlardan farkı ne olacak bu çivileri görmeyecek mi mesela dedim. . kardeş sen benden çubuk alma baska yerden al dedi 😅😅😅 ne demek istedi tam anlamadim ama dediğini yaptım almadim çubuk 😅 .. merak edenler için , bildiğimiz normal bakir cubuk fiyati 17 bin idi

Üst Alt