oooo o zaman köşeyi döndüm desene ustam
Alktaki resimde buraya 1 km kadar mesafede. Horasanlı bir kapı var. mağara ağzını kapatmışlar. Birde buraya bakarsan içinde birşey var mı. Helikopter yüzünden devam edemiyoruz bir türlü.
![]()
oooo o zaman köşeyi döndüm desene ustam
Alktaki resimde buraya 1 km kadar mesafede. Horasanlı bir kapı var. mağara ağzını kapatmışlar. Birde buraya bakarsan içinde birşey var mı. Helikopter yüzünden devam edemiyoruz bir türlü.
![]()
Usta ben şimdi paylaştım resmîMetin77 usta selamlar.
Gün içinde dediğiniz mesajı bulup bakacağım ve burada da paylaşacağım sizin için uygunsa.
Saygılarımla
Ustam emeğe saygıduyarım girişimci kardeşlerede destek olmayı yardımcı olmayı severim sanadaböyle bakıyorum kafayapım biraz taknolojiden geri oyüzden bazışeyleri yageçanlarım yada bildiğimi okurum oyüzden bundabi artniyetyok sisteminizihalen biyere oturtmaya uğraşıyorum kişiyideğil sistemin mantığını sorguluyorum kendimce buyüzden şevkiniz kırılmasın İnşallah yarayışlı bişeler olur saygıve sevgilerimleSelamlar üstad..
Herkesçe bilinen yer demedim..Sizin bildiğiniz yerler dedim.Emin olduğunuz. yani ben konumdan bakınca burda böyle bişi görüyorum diyince siz orada birşey olduğundan emin değilseniz, nasıl bileceğiz benim sistemin doğruluğunu...Mesela aramızda bir çok yere kazıya gitmiş ama boş ama dolu yerler bulmuş arkadaşlar olabilir.Mesela bir oda bulmuşlardır ,boş yada dolu önemli değil, o yerin koordinatlarında bende sistemde aynı şeyi görüyorsam ve buradan resimli olarak sizinle paylaşıyorsam o zaman anlarız aklımızda nelerin yeşilleneceğini.Yoksa herkesin aklı maden, yeşermesi kolay...Ben Atölyesi olan 20 yıldır elektronikle uğraşan bir adamım. Burada herkes görecek ki , bir tek kişiden bile bu konu ile ilgili en ufak bir talebim olmayacak..Sistemin doğruluğundan emin olmak ve yardımlaşmak için buradayım. Ama sizler, benden hiçbir negatif şey görmeden duymadan iyi olmayan şeyler düşünüyorsanız aklınızda, saygı duymaktan başka diyeceğim birşey yok. bir daha birşey paylaşmam olur biter. Üstelik bu konuda ersan ustada bu konuda benimle neredeyse aynı bir çok yazı yazmış, benim yaptığım o sistemin kodları ile oynayıp koordinatları noktalayabilmeye çalışmak...
Saygılarımla
Ustam emeğe saygıduyarım girişimci kardeşlerede destek olmayı yardımcı olmayı severim sanadaböyle bakıyorum kafayapım biraz taknolojiden geri oyüzden bazışeyleri yageçanlarım yada bildiğimi okurum oyüzden bundabi artniyetyok sisteminizihalen biyere oturtmaya uğraşıyorum kişiyideğil sistemin mantığını sorguluyorum kendimce buyüzden şevkiniz kırılmasın İnşallah yarayışlı bişeler olur saygıve sevgilerimle
Evet ustam ama " treasure" isimli bir yama eklenmiş durumda üstüne, bende onun kodları ile oynadım uzun süre boyunca.ustam baktigin program,,sygic,,navigasiyon programi deyil mi
Ustam uyarın için teşekkür ederim. Zaten vazgeçtik oralardan. Helikopter yüzünden bırak işlem yapmayı oraya bakamıyorsunuz bile. Hergün sabaha kadar dönüyor ama ne için döndüğünü bilemiyoruz. Merak ettiğim için soruyorum. Paylaştığınız resimde gri renkte olan yerler boşluk mu oluyor?[/url][/IMG]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
metin77 kardesim verdigim konum neticesinde verilen konum ve cevresi 1.ci derece sit alanidir yukaridaki resimde magara turu buyuk odalar ve cevresel mezar odalari cekimler neticesinde belirlenmiştir.
tavsiyemiz bolgede calisma yapmamaniz dogrultusundadir.