ustalar gerekeni söylemişken bizlere suküt eylemek düşer
Bildiğin gördüğün farklı acılardan ne varsa söyle muhterem. Benim göremediğimi sen görmüş olabilirsin böyle böyle kendimizi geliştirecegiz.ustalar gerekeni söylemişken bizlere suküt eylemek düşer
ustam buyle toparlak taslar dayma ta coku ayle mezarlarinda kulanilmislardir ve deyersizler buyle yer basima gedi var 6 tane ceset bir yerdeIlk resımdekı bu kadar. Net açıkta bır görüntü bırakacaklarını sanmıyorum yanılt ma olabılır. Sanık bakışda gıtsınlerder gıbı. Mutlaka asıl yer başka tarafda ıyı bakılması gerekır ve bol resım ve etrafında nasıl bır yasam olmuş. Nekrepol olması ıçın yakınlarında yerleşım yerı olması lazım 2 resım yuvarlak tas olan yer dıkkat çekti yor sankı kaya mezarlarında bu tarz taslar kapak olarak. Açılıp kapanması ıçın bu tarz tas çok kullanılmıştır ısaretlıyrmıyorum bılgısayar eskı olduğu. İçin üstalarımın dendiğine ekolarak bol resım ve bılgı lazım bölge olarak
ustalarım saolun var olun burdaki amacımız bişeyler öğrenebilmek ve tecbülerden yararlana bilmek hepinizin yüreğinize sağlık detaylı fotoraflar gelecekdir bölgeyi ben çekmedikçe hayrı yok diye düşünüyorum ... saygılarımla ustalarım