ustam daha mekanı inceleme fırsatım olmadı hayırlısıyla gitiğim zaman dediğin şeylere dikkate alırım ..yuvarlak kayayıı sevdim buradan aşağıdaki yolda bir çeşme olmalı saçaklı kayadan biraz mesafede sıralı iki mezar olmalı
ustam daha mekanı inceleme fırsatım olmadı hayırlısıyla gitiğim zaman dediğin şeylere dikkate alırım ..yuvarlak kayayıı sevdim buradan aşağıdaki yolda bir çeşme olmalı saçaklı kayadan biraz mesafede sıralı iki mezar olmalı
malatyalı kardeş birincide de var. her ikisinide cizmişim.dediğinin okla da yönünü vermişim.ustalar hepinizin kaçırdığı bir işaret var bence 2resmin sag tarafında insan kafası var işaretlediğiniz yöne bakıyor banamı öyel geliyor ustalar
malatyalı ustam detaylı fotoları gelince beraber bakarız saygılarımlakartalın ağa babasıdır diğer resimde olan üst üste üç taşta mezarı verir ayrıca kanat kenarına çizilen ters C ye ve yanındaki oymalara dikkat edilmeli
harbici ustam kilise olduğunu söylediler ama bölgeye gitmeden seni aydınlatmak istemedim gidince fotolarını atarım saygılarımlaarkadaşım burası bir tepenin zirvesine yakınmı? bu tepenin ya altında yada karşısı tarafında kilise varmı? hatta o kilise daha mı güneyde 1-2 km kadar. arkadaşına sorarmısın bunları.
bura önemlidir. 7 dir 7. lütfen sorduklarıma net cevaplar.
tamam ustam sorarım saygılarımlagittiğinde ne neyin hangi yönünde duruyor detayları önemli ! bağı da sor