selamün aleyküm Lacivert hocam,
bu kadar çirkin adam görmedim. bizim karabaşa benzetmişler
diş sıkıntımdan dün düşüncelerimi aktaramamıştım.
burada yapılan yorumlar hiç şüphesiz bir tecrübenin paylaşımıdır. dikkate alınması gerekir. ben görünümlere başka bir açıdan bakmak istiyorum.
eşşek oğlu eşşek çok ender görülen bulgulardan olduğunu ve yanında devede olduğu az çok bilenlerce konuşulduğudur.ben canlısından başka rastlamadım.
sol ayağının önde olması makbüldür denir.bunda öyle görünmekete. şimdi ayni bulgunun karşılığının üzerindeki detaylar yerini yönünü nasıl değiştiren etkenlerse,burada ,
kuyruk sağa doğru ince bir çizgi ile yönlendirilmiş. kulaklar ve başın istikametiyle tamamen örtüşmekte.geniş açılı bir kaç görüntü olabilseydi. sağ ön çaprazlar dahil edilerek incelenmesi gerekir. dfoğaya uyarlanmış bir noktaya rastlanabilir. değişik renk kaya yada bir kayada her hangi bir bulgu. bilhassa kırmızıya yakın kaya ya da bir topraklı yer.
devede gördüğüm,bu tipsizin istediği yere ulaşamadığıdır. karnı ac yırtıcı ağzını açmış yolunu kesmiş ya saldırıyor ya da saldırıya hazır. adamın kucağındada bir yükü var. gidememiş.devenin gözüne anlayabilen için bakınız ne yapmış. devenin her tarafı yamuk yumuk ama altına bir mahzen vb. bir oymayı koymuş.ayni yöne işaret ediyor. adamın ayağının altı V şeklinde ve bakışıyla saydığım detaylar örtüşüyor. bunların hepsi tesadüfi olmamalı. ben sadece gözü bile ön kısımda bir nokta bulmam gerektiği inancıyla tespitimi yapardım. selametle inşaallah.