doğuda bu işaretBu isareti daha evvel gormus Yozgatta diye duymuştum lacivert abi dogru mudur
doğuda bu işaretBu isareti daha evvel gormus Yozgatta diye duymuştum lacivert abi dogru mudur
Yapma ustam.. içime kurt düşürdün şimdi... bana yalan söyleyeceklerde ne yapacaklar havaların müsaade etmesini bekliyorum yakında anlarız hayırlısı...Bu isareti daha evvel gormus Yozgatta diye duymuştum lacivert abi dogru mudur
Bende yorum yapabilir miyim abey
Yapma ustam.. içime kurt düşürdün şimdi... bana yalan söyleyeceklerde ne yapacaklar havaların müsaade etmesini bekliyorum yakında anlarız hayırlısı...
deve eşek köpek vede kız birbirinin klavuzu bunlardan biri eksik olursa kervan gitmez bu işin püf noktası ok vede haç işaretidir yönü köpek belirler 26 bin okka yazıyordu meşhur bit hana yakın dır bu yer
Elbette fark etmez guzel insan Allah kalbine gore versin saygilar.Ustam bugün bir dostumu gönderdim detaylı resimlerle gelecek bekleyelim görelim hayırlısı...
sevgili ustam yozgatta olsa senin bir şekilde haberin olurdu diye düşünüyorum gerçek olsunda ha sen ha ben fark etmez..
Yoksa fark edermiii...