sevgili Erdem kardeşim,konular içinde belki istediğimiz yaklaşımları göremeyebiliriz. benden bvir kaç dk. önce ben yazarken yorumlamışsın. şimdi yeni gördüm. bura da herkes düşüncelerini açıklıyor.belki yorumlarımızın zamanı ve üslubumuz bazılarımıza uygun gelmeyebilir. buradaki her yoruma bende katılmıyorum. ama her yorumdan alınması gereken detaylar olabilir diye başta da yazdım.bana yada yorum yapan bir arkadaşımıza ,yorumu doğrultusunda veya görünen bir detay hakkında bir şeyler sorulsa sanırım cevabında çoğumuz zorlanır.Saygıdeğer Arkadaşlar ben burada kendi adıma söz sarfettim ve sonrasında nasıl böyle bir şey söyleyebildim gerçekten üzüldüm ve üzgünüm;Kimse üzerine alınmasın sözlerimi.Bana Ceza verin en iyisi,Kendi ipimi çekmek ağır gelir,Lütfen uygun gördüğünüz haftamı olur,ay mı olur uzaklaştırın gidim, emanet olun,Saygılarımla
bir daha bu tür yazıları senin adına görmek istemiyorum. abi kardeş hepimiz bir diğerimizin hukukuna
riayet ederek üzmeden germeden sevmiyorsakta saygı içinde yorumlarımıza da paylaşımlarımızada devam edec eğiz inşaallah.yazını silecektim ,belki üzülürsün diye silmedim. hepinizi ALLAH a emanet ediyorum. sağlıcakla afiyetle kalınız.