Yanlışlıkla yolladım. Özür dilerim.
Evet biliyorum İçerideki kuyunun yeri belli.ve bu kuyunun yanında da horasanlı bir yer var buraya tarama yaptığımızda birşeyler var gösteriyor ama hemen kayboluyor
Bak kardeşim Ustam la aynı fikirdeyiz sabah erken kalk Ayetelkürsiyi oku sabah namazını orda kılmalısın. Bismillah Allah yardım eder Yanlız ona dua eder yine yanlız ondan isteriz. Veren Allah, Allah neylerse güzel eyler, inşallah senin içinde güzel olur.Sende kaybolmasına müsaade etme kardeşim sabah ezanlar okunduğu vakit orada ol ayetelkürsiyi oku ve kaybolmasına müsaade etme...
Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için ama bu kaybolan yerin şöyle bir sıkıntısı var üst kata çıkan merdivenlerin ve evin yan duvarına bağlantı kalasları var eğer oynatma yaparsam evin yıkılma ihtimali oluyor zaten evde nerdeyse yıkılacak hale gelmiş artık yaz başı komple evi yıkarak yapmam gerekecek gibi tabi yaza kadar daha çok inceleme ve fotograflama yapmaya çalışacağım. Üstatlar hepinizden allah razı olsun.Sende kaybolmasına müsaade etme kardeşim sabah ezanlar okunduğu vakit orada ol ayetelkürsiyi oku ve kaybolmasına müsaade etme...
Bak kardeşim Ustam la aynı fikirdeyiz sabah erken kalk Ayetelkürsiyi oku sabah namazını orda kılmalısın. Bismillah Allah yardım eder Yanlız ona dua eder yine yanlız ondan isteriz. Veren Ellah, Ellah neylerse güzel eyler, inşEllah senin içinde güzel olur.
Bir tanıdığımın kendi eviBu yer seninmi
Aynen abi dediginiz gibi yapicam Önümüzdeki ay tekrar buraya gitmeyi planlıyorum o zaman fotoğrafları çekip paylaşırım evin yikilmasida yaz başı ramazan başlamadan olur büyük ihtimal.Evi yıkmadan her yeri araştır işaretle ve resimle ve bu yerleri baylaş yorum yapılsın ve ev yıkıldığı zaman bu yerleri o zaman kontrol edersin.