Özelden de yazdım burada da yazayım hatta bana gönderdiğin resimleri iznin olursa buradada yayınlarım Alakası yok ördek ve yavrularının yada tavuk ve yavrularının hiç farketmez domuz ve yavrularının yapıldığı araziler bellidir . Bütün işaretlerin bir dili bir dini bir amacı bir yeri olur her işaret her yerde olmaz senin işaret deyip sitede yayınladıkların bu guruba girer. sen bana nekropol sunu çukurları açılmış mezarlar yazılı erken son dönem roma stelleri açılmamış yerler yolladın gönderdin Yine diyorum yayınla dersen yayınlarım oküz yada koç başı ile oyma mesafesi bellidir . Sit alanı demişsin yılanın olduğu arazi ördeğin olduğu arazi başaklı kızın olduğu arazi sit değildir. Ama sen bilirsin diyelim. İşin gücün rast gelsin. Kendini savunmak için diyonki bir yerlerden olabiilr resim konuyu ozaman paylaşım yada görsellik diye aç.Hoşuna giden bir işareti görüp arşiv yapabilirsin hiç sorun değil ama bunu konunda belirt . Görsel diye belirttin eyvallah bizde görsel diye yazdık .Sonra da dedinki işaretler benim .Bende anlamadım. Seninse devamı nerde Hadi birinde şarj bitti birinde telefon düştü .Birinde silik çıktı .Hepsimi böyle oldu . Tamam oldu .Eeee ozaman çevresini anlat .Şuvar bu var diye oda yok. Sonrada çıkmış mesajında insanların umut emek parası hayallerinden bahsediyon. Bende diyorumki arkadaş seninse gittinse gördünse aç görelim. Kötübir şey demedimki .Gidemediğin yer senin değil bilsende değil göremediğin işarette senin değil bilsende değil bu yüzden çevre resimleri isteyişim ondan acaba gittimi gerçekten gördümü diye Konunun sahibi gerçekten kendisimi diye .Deki bana işaretler kırıldı kabul .Ama yanında şuvardı desen araziyi saysan şuradan geldik şukadar mesafede şunu bulduk desen diyecemki evet gitmiş arazide gezmiş görmüş . Kimseyi tanımadan ispat isteyişimin arkasındayım .
Herşeye rağmen sen bilin patron.
Herşeye rağmen sen bilin patron.
Son düzenleme: