Kıymetli dostlar istişarenin önemini bozkurt ustamız güzel bir biçimde ifade etmiş guido ustam burada ben senden daha bilgiliyim şeklinde bir tartışma doğru bir yaklaşım olmayacağı sizinde malumunuzdur insanlık hali bazen hepimiz kantarın topuzunu biraz kaçırdığımız maksadımızın dışında ifadeler kullana biliyoruz hata ve kusur aramaya kalkarsak birbirimizde o kadar çok kusur buluruzki müminler birbirlerinin kusurlarını örterler hep söylemişimdir bu tip sıkıntılı durumlarda meselenin doğru yönde çözülmesi için niyetlere bakmak çok önemlidir hiç birimiz burada çaka satmak için bulunmuyoruz kendimizi kanıtlamak veya para kazanmak gibi bir derdimiz yok bizim derdimiz vatanımıza milletimize insanlarımıza hizmet noktasında neler yapabiliriz Allah cc. ın rızasını kazanmaktır derdimiz yapabilirsek nasibimizde kısmetimizde varsa bilgilerimizi paylaşarak boşa kürek sallamamak novanda ustamızın kalitesini ve bilgisini tartışmam bile gayet iyi niyetle yardım amaçlı yaklaşımını yanlış değerlendirmeyin sizide az çok paylaşımlrınızdan tanıyoruz art niyetli olmayan samimi güzel bir kardeşimiz olduğunuz inancındayım lütfen Allah için rica ediyorum birbirinizle helâlleşin.. yana yana omuz omuza birlikte yürüyelim kalbi sevgi ve selamlar...