Cevap: TÜRBEye yakın 3 ASIRLIK MEŞE ye çözüm...
teşekkürler sondurak usta. keşke bir de çiziminizi görsek daha güzel olurdu. can sağlığı...
odası galiba fenerli ustanın söylediği yöne düşüyor olmalı. odalar mağaralar v.s. belki bir tane de türbeye çok yakın...
evet muhtemelen daha başka yerlerde de başka variyetler olmalı. onlara da sırayla bir ziyaret yaparız inş. ama şu an önce meşeler. burayı sizlerden ve fikri olan tüm ustalardan duymalı.
yok usta herkes malzemenin yakınında geziyor... nokta atışı yapan henüz yok. yaklaşan var ama nokta yok... son noktayı da sen deyiver bari abim.
,,İşaretlemek Suretiyle Resim Attım Ama Çıkmadı somurtuk Neyse,,Bul Kareyi Al Parayı,image123...,, Sözü Dış Güdümlüdür .çiçek sana.
teşekkürler sondurak usta. keşke bir de çiziminizi görsek daha güzel olurdu. can sağlığı...
Benim kanatim burada bu sistem varsa kesinlikle önceden planlanmış bir yerdir buranın altında kesin oda vardır ama sıradan kıytırık bir oda olamaz baya bi derinde olmalı makinalar falan fayda etmez ayrıca hep derim kimse bir yere para saklamaz başka yerlere de saklamışlar dır nasıl bulunur bilmem bilebilsem şimdi köşe olurdum hem de ne köşe
odası galiba fenerli ustanın söylediği yöne düşüyor olmalı. odalar mağaralar v.s. belki bir tane de türbeye çok yakın...
evet muhtemelen daha başka yerlerde de başka variyetler olmalı. onlara da sırayla bir ziyaret yaparız inş. ama şu an önce meşeler. burayı sizlerden ve fikri olan tüm ustalardan duymalı.
Harbici kardeşim çabuk bul yoksa bizim çocuklar yeri bulacak!!!
yok usta herkes malzemenin yakınında geziyor... nokta atışı yapan henüz yok. yaklaşan var ama nokta yok... son noktayı da sen deyiver bari abim.