Ucgen dediğin boyle olur. | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Ucgen dediğin boyle olur.

sondurak

Kullanıcı
Cevap: Ucgen dediğin boyle olur.

,,çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaSayın Marcuss Ustayaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaÖrnek Paylaşımlar İçin Çoook Teşekkürler.çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaDevamı Temennisiyle..çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana,,

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

açılmamış ise çok değerli bir mezar gördüm üsten aşağı 7 resim dikdörtgen oyma var sunu çukuru var gerisi hikaye

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

açılmamış ise çok değerli bir mezar gördüm üsten aşağı 7 resim dikdörtgen oyma var sunu çukuru var gerisi hikaye

Hangı resım usta ben fark etmedım işaretlersen cevre resımlerıyle bırlıkte bakalım.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Bu bolgede acılmıs tek mezar gormedım sunu cukurları ve oymalar burda cok yerde var.nekrapol olması buyuk ıhtımal.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Çalkaya,bu resımdekı oymalarda cogu yerde goremıycegımız buyuklukteler,ucgende dıger oymalarda devasa,fark ettıysen yuvarlak oyma aynı anda sol gozu yaşlı bır kartaldır zırveye bakıyor ve aglıyor,kartalın sırtında dıger buyuk oymalar,kuyruk kısmında buyuk ucgen var.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Arkada gordugumuz 3 blok kaya oymaların oldugu kayadır,ucgenın batı kanalı bu alana bakıyor,goruldugu gıbı ust kısımda yuzu ınsan gerısı yılan seklınde bır koruyucu var,ortada kare ıcıne aldıgım korudugu sahıstır orda yatıyor.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Bu resım ayın yerınde,ucgen kayanın alt kısmında kalıyor,seytan yuzu gordugumuz kayanın 3mt batısı sag tarafta kalıyor,kabartma yılan tahrıp etmısler,ucgen yapan 3 oyma.

Bu resımde mesafe goruluyor,sol kısım adakların kesıldıgı yer,3 oyma ve yılan 3mt sagında dogusunda kalıyor.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Bu resım kayalıgın kalan kısmıdıdr yılanın sag tarafı.

Bu kanal kayanın 10 mt on kısmında guney dogusunda kalıyor kanalın 2 tarafıda acıktır.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Adak bagla yerının uzerındekı farklı oymanın yakın resmı.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Bu D seklınde oyma aynı anda oturak olarak oyulmus,ucgen kayanın 20mt on kısmında baska bır kayada.

Üst Alt