arkadaşlar alan araştırması yaparken bulduğum üçgen yanında yılan işareti ve hemen 2 metre yanındaki kayada çarpı işareti 15 metre yukarısında bıyık işareti yani ben bıyık diyorum tam benzemesede bıyığa birbiri ile alakalımıdır bilemem bıyık yakında da iki adet çentik vardı iki farklıda mezar buldum sanırım birinin toprak altı kaya mezarı olduğunu düşünüyorum diğerinin kapak taşı uç kısmı çıkmıştı biraz etrafını temizleyip inceledik kapak taşı oduğuna emin olduk yılan ve ügenin 20 metre güneybatısında toprak altı kaya mezarı bulduğumu düşünüyorum girişini bulamadım tabi bu bıyık işaretininde güney istikametinde mezarın üst kapak taşını bulduk açıkçası bu bıyık işaretinin bu mezarlardan birini gösterdiğini ama yılan ve üçgenin bunlarla bi alakası olmadığını düşünüyorum dediğim gibi acemiyim siz değerli ustaların yorumları beni aydınlatacaktır şimdiden Allah C.C razı olsun
R-1
Yılan , üçgen ve çarpı
R-2 Yılan
R-3
2 mt yanında çarpı işareti
R-4
Bıyık Yakınındaki Mezar Kapağı
R-5
mezar gibi ama girişini bulamadım dediğim yer
R-6
mezar gibi dediğim yer üstündeki düzlüğe çıkıp hopladık gürp gürp ediyor boşluk olduğu çok belli
R-7
R-8
R-8 Bıyık işareti
R-9
R-10 İki çeltik
değerli ustalarım yorumlarınızı bekliyorum çevre resmi yok farketti iseniz heryer ağaçlık biyer görünmüyor
R-1
Yılan , üçgen ve çarpı
R-2 Yılan
R-3
2 mt yanında çarpı işareti
R-4
Bıyık Yakınındaki Mezar Kapağı
R-5
mezar gibi ama girişini bulamadım dediğim yer
R-6
mezar gibi dediğim yer üstündeki düzlüğe çıkıp hopladık gürp gürp ediyor boşluk olduğu çok belli
R-7
R-8
R-8 Bıyık işareti
R-9
R-10 İki çeltik
değerli ustalarım yorumlarınızı bekliyorum çevre resmi yok farketti iseniz heryer ağaçlık biyer görünmüyor
Son düzenleme: