Ooo abi yavaş gel lütfen. Ben not alırsam abeme veririm yinede onu yedirtmem sanasaolasın gurban eline sağlık böyle konulara devam et bol bol zıfır ver özelliklede fırata o olmadığı için bolca zıfır ver ona
Ooo abi yavaş gel lütfen. Ben not alırsam abeme veririm yinede onu yedirtmem sanasaolasın gurban eline sağlık böyle konulara devam et bol bol zıfır ver özelliklede fırata o olmadığı için bolca zıfır ver ona
Sevgili Ustam o deli konusu beni üzüyor.Hala bana kırgın her şeyi izah ettim yok yok fayda.Eeee ne demişler delidir doludur ne yapsa yeridir.adı üstünde @Deli Fırat .Neyse o benim hep kardeşimdirsaolasın gurban eline sağlık böyle konulara devam et bol bol zıfır ver özelliklede fırata o olmadığı için bolca zıfır ver ona
sen yedirmende o bana daş kebap yedirir benim vediğim zıfırlara fırat itiraz etmez istersen sorOoo abi yavaş gel lütfen. Ben not alırsam abeme veririm yinede onu yedirtmem sana
sen bi çay ısmarlada fırat gelince belki kızgınlığı geçer o konuyu kapat birdahada açma hesşey zamanla düzelirSevgili Ustam o deli konusu beni üzüyor.Hala bana kırgın her şeyi izah ettim yok yok fayda.Eeee ne demişler delidir doludur ne yapsa yeridir.adı üstünde @Deli Fırat .Neyse o benim hep kardeşimdir
Sevgili Ustam o deli konusu beni üzüyor.Hala bana kırgın her şeyi izah ettim yok yok fayda.Eeee ne demişler delidir doludur ne yapsa yeridir.adı üstünde @Deli Fırat .Neyse o benim hep kardeşimdir